(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Regulament de inchiriere si utilizare a pavilionului

1. Pentru rezervarea unuia dintre pavilioanele Edenland Park, clientul va completa formularul disponibil la adresa https://www.edenland.ro/organizare-evenimente.  In urma solicitarii inaintate, clientul va primi pe adresa personala de e-mail factura integrala, aceasta reprezentand costul de inchiriere.

2. Se considera rezervare ferma trimiterea confirmarii de plata a facturii integrale la adresa de e-mail de unde a fost primita factura (maximum 48 de ore din momentul trimiterii facturii integrale de catre echipa Edenland Park). Ulterior, clientul va primi din partea Edenland Park, prin e-mail confirmarea rezervarii pentru data solicitata.

3. Odata cu efectuarea platii integrale, clientul isi exprima acordul, atat fata de regulamentul de inchiriere si utilizare a pavilionului, cat si fata de regulamentul general.

4. Pavilioanele Edenland Park sunt disponibile spre inchiriere intre orele 10:00 – Apusul Soarelui. Puteti decora cu ce considerati necesar, insa tineti cont ca este interzis accesul cu artificii si confetti. Nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu penalitate civila de 100 ron.

5. Serviciile de food, grill & drinks sunt disponibile conform programului de functionare a parcului.

6. Reprogramarea rezervarii:

In cazul in care clientul doreste reprogramarea rezervarii, aceasta va fi facuta cu 2 zile lucratoare inainte, in limita disponibilitatii si doar pe parcursul anului, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura. In caz contrar, nu se returneaza suma achitata.

7. Anularea rezervarii:

  • Daca rezervarea este anulata cu minimum 7 zile calendaristice inainte de data sosirii, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, suma achitata va fi restituita integral.
  • Daca rezervarea este anulata mai tarziu, dar nu mai putin de 2 lucratoare zile, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, 50% din suma achitata va fi restituita.

8. In cazul in care ulterior inceperii evenimentului pentru care a fost inchiriat pavilionul, din motive personale, clientul este nevoit sa renunte la restul timpului specificat in confirmarea rezervarii, suma achitata cu titlu de pret al inchirierii nu i se mai restituie, indiferent de timpul petrecut in pavilion.

9. In cazul in care la incheierea evenimentului pentru care a fost inchiriat pavilionul, se constata deteriorarea sau distrugerea anumitor bunuri, clientul va achita contravaloarea acestora.

Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Edenland Park mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare.