Atelier de pictura

Ne dorim sa fim un adevarat partener de joaca si educativ pentru vizitatorii mici ai parcului de aventura Edenland, astfel ca am organizat pentru copiii de toate varstele Atelierul de pictura.

Un moment ce pune accent pe creativitate si imaginatie, cei mici isi pot dezvolta totodata spiritul de lucru in echipa, capacitatea de inter-relationare si comunicare, atentia la detalii si abilitatile motrice.

Asadar, fie ca prichindeii sunt creativi si le place sa picteze si sa coloreze, fie ca doriti sa retraiti sentimentul copilariei “Paradisul culorilor” este locul ideal unde imaginatia, distractia si culoarea sunt la ele acasa.

Va invitam intr-un loc minunat unde printesele din povesti, personajele din desene animate, animalutele dragute, florile si masinutele tridimensionale abia asteapta sa fie pictate pentru a prinde viata. Tablourile cu nisip si seturile de creatie vor completa decorul de poveste.

O surpriza a Atelierului de pictura sunt cartile de colorat antistres, menite sa aduca relaxarea in sufletele adultilor.

Tarife

Pictura se realizeaza pe figurine de Ipsos, 150 de modele, in culori diferite. Intrucat acoperim atat dorintele celor mici cat si pe ale adultilor, preturile variaza intre 10 si 50 de lei.

Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA de 19%.

Program

Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui