Atelier de pictura

Ne dorim sa fim un adevarat partener de joaca si educativ pentru vizitatorii mici ai parcului de aventura Edenland, astfel ca am organizat pentru copiii de toate varstele Atelierul de pictura.

Un moment ce pune accent pe creativitate si imaginatie, cei mici isi pot dezvolta totodata spiritul de lucru in echipa, capacitatea de inter-relationare si comunicare, atentia la detalii si abilitatile motrice.

Asadar, fie ca prichindeii sunt creativi si le place sa picteze si sa coloreze, fie ca doriti sa retraiti sentimentul copilariei, Nuance Art Studio este locul ideal unde imaginatia, distractia si culoarea sunt la ele acasa.

Va invitam intr-un loc minunat unde printesele din povesti, personajele din desene animate, animalutele dragute, tablourile de toate mărimile și modelele, florile si masinutele tridimensionale abia asteapta sa fie pictate pentru a prinde viata.

Atelierului de pictura a pregatit si alte surprize pentru vizitatorii de toate varstele, precum cartile de colorat antistres, menite sa aduca relaxarea in sufletele adultilor, pictura pe machete de lemn, kiturile de creație ce vor pune la incercare creativitatea fiecarui artist, puzzeluri ce pot fi asamblate si pictate, decorațiuni de casa confecționate de ipsos menite să fie decorate după preferințele fiecărui vizitator. De asemenea oferim produse din materiale textile menite sa fie pictate, ca mai apoi sa devina un accesoriu vestimentar unic si inedit.

Activitatea ludica si creativitatea pot fi dezvoltate enorm prin deghizare, asa ca ne-am gandit: ce poate fi mai distractiv decât să devii supereroul tau preferat pentru o zi? Tocmai de aceea, în fiecare weekend, colțul nostru colorat de joacă va găzdui un artist ce va realiza picturi pe fata alese dupa preferintele fiecarui vizitator.

Tarife

Pictura se realizeaza pe figurine de Ipsos, peste 150 de modele, in culori diferite. Intrucat acoperim atat dorintele celor mici cat si pe ale adultilor, preturile variaza intre 20 lei pentru figurinele mici si 130 de lei pentru decorațiunile de dimensiuni mari.

Tarifele sunt exprimate in lei si contint TVA 9%. Modalitate de plata – numerar si card.

Program

Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui