Zooland

Edenland Park este unul dintre cele mai mari parcuri de aventura din Romania. Se afla la 20 de km de Bucuresti, in localitatea Balotesti si ofera peste 10 atractii si activitati in natura, printre care si Zooland, o experienta unica.

Potrivit si de multe ori recomandat, Zooland se adreseaza tuturor membrilor familiei, de la cei mai mici pana la cei mai mari, fiind un loc pentru plimbari agale, cu multe opriri solicitate de gazdele diverse.

Intalnind si cunoscand: struti, camile, capre pitice, pauni, caprioare, lame si multe altele, aveti parte de experienta Zooland, prin care obtineti mai mult decat o deconectare de la cotidian.

Interactionand cu personalitatile unice ale animalelor din Edenland Park, aveti parte de intalniri multisenzoriale, de aproape, cu unele dintre cele mai prietenoase necuvantatoare. La fiecare poposire, pe aleile din Zooland, veti putea afla detalii captivante despre cele mai de seama exemplare ale speciilor gazduite, fiind astfel si un excelent minitur informativ o destinatie ideala pentru invataceii curiosi.

Si pentru ca avem un loc special aproape de suflet pentru marea familie Zooland, ne asiguram permanent ca oferim animalelor cea mai iscusita grija, imbunatatind continuu habitatul, cele mai bune servicii veterinare si hrana optima indiferent de sezon.

Nu uitati sa zambiti caprelor pitice! Vor fi si mai primitoare!

Zooland este deschis vizitelor atat in sezonul cald cat si in cel rece. Prin aceasta atractie ne dorim sa oferim vizitatorilor ocazia de a se conecta cu natura si prin expresia mai insufletita a acesteia, animalele. De asemenea, credem ca vizita in Zooland reprezinta o oportunitate de a intelege si a adopta grija pe care cat mai multi dintre noi este benefic sa o avem fata de toate necuvantatoarele, indiferent in ce mediu se gasesc.

Intrare

Vizitarea Zooland nu presupune costuri suplimentare si nu necesita programare.

Program

Zooland este disponibil in programul parcului, de luni pana duminica, de la 10:00 la apusul soarelui.

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Telefon: (+4) 0733 365 263
Email: [email protected]

Va rugam sa ne contactati telefonic in intervalul orar:
08:30 – 17:30 (luni – vineri) | 10:00 – 18:00 (sambata – duminica si sarbatori legale).