Tir cu arcul

Parcul de aventura Edenland va invita sa va bucurati de una dintre cele mai populare activitati, tirul cu arcul.

Dezvoltand concentrarea, stimuland echilibrul intern si testand mentinerea calmulului, tirul cu arcul ajuta totodata in orientarea spre obiective, consecvent­a si insusirea unei posturi corecte.

Din punct de vedere istoric, tirul cu arcul a fost folosit pentru vanatoare si lupta, iar in timpurile moderne, utilizarea sa principala este in sport (tirul cu arcul fiind o proba olimpica) si in activitatile de agrement. Arcul este la origine o arma primitiva de aruncat sageti, alcatuita dintr-o vergea elastica usor incovoiata si o coarda prinsa de extremitatile vergii.

Arcul a fost folosit ca arma de vanatoare sau de lupta inca din perioada 30.000 – 10.000 i.Hr. Astazi este folosit doar in competitii sportive de tragere la tinta. Arcurile traditionale sunt construite din lemn, corn sau tendoane de animale. Arcurile cele mai apreciate sunt produse de inalta tehnologie, de exemplu au vergeaua compusa din mai multe straturi diferite, iar constructia lor dureaza mai multe luni.

Poligonul de tir cu arcul se adreseaza atat incepatorilor cat si avansatilor, copiilor cat si adultilor. Avem disponibile patru culoare de tragere pentru adulti si patru pentru copii. Sesiunea de tragere incepe cu un explicarea masurilor de siguranta precum si cu explicarea regulilor de tragere. Un instructor va fi prezent mereu pentru a va ajuta si a va explica pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati eficienta de tragere. Utilizam arcuri tip recurve cu puteri intre 20 si 24 lbs astfel incat orice persoana, indiferent de puterea fizica, se va putea distra in poligonul de tir cu arcul.

Pentru acces la aceasta activitate, varsta minima este de 5 ani.

Tarife

20 lei / 10 sageti
100 lei / 60 sageti

Tarifele sunt exprimate in lei si contint TVA 9%.

Program

Luni – Duminica: 10:00 pana la apusul soarelui

Date contact

Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Email: [email protected]