Organizare evenimente

Organizare evenimente

Edenland Park este un parc de aventura atat pentru copii cat si pentru adulti, cu o suprafata de aproximativ 20 hectare. Fie ca planifici o petrecere de copii, un teambuilding pentru colegi din firma sau ca sarbatoresti o victorie personala alaturi de familie si prieteni, iti oferim cadrul ideal pentru orice tip de eveniment.

Iti oferim peste 10 activitati dinamice, pavilioane si o zona food cu o varietate larga de produse, iti asiguram toate reursele necesare si suportul profesional adecvat pentru a organiza un eveniment memorabil.

Ce evenimente poti organiza la Edenland Park?

Prin spatiile de capacitate diferita, Edenland Park poate gazdui evenimente:

CORPORATE

Teambuilding-uri, traininguri in aer liber, workshop-uri, lansari produse/servicii, ziua companiei, celebrari profesionale etc.

EXCURSII SI EVENIMENTE EXTRASCOLARE

Ateliere de creatie, ateliere de divertisment si alte activitati extrascolare pentru elevi.

PERSONALE

Petreceri de copii, zile de nastere, aniversari de nume si reuniuni de familiei sau cu prietenii etc.

Cate persoane pot participa la eveniment?

Fie ca trebuie sa organizezi o petrecere privata, o intrecere sportiva sau o lansare de produs/serviciu, Edenland Park ofera spatiul necesar pentru a gazdui atat evenimente cu numar redus de participanti, cat si evenimente cu un numar mare de participanti in care poti opta pentru exclusivitate.

Pentru grupurile de minimum 10 persoane participante la activitate, de luni până vineri, cream oferte personalizate în funcție de activitățile alese și de numărul persoanelor participante.

Ce spatiu poti inchiria pentru evenimentul tau?

Iti punem la dispozitie posibilitatea de a rezerva un spatiu outdoor, in functie de numarul persoanelor participante, pe care il poti decora conform tematicii evenimentului.

 • Inchiriere Pavilion 9 locuri  – 200 lei / zi
 • Inchiriere Pavilion 24 locuri – 450 lei / zi
 • Inchiriere Pavilion 32 locuri – 500 lei / zi
 • Inchiriere Pavilion 64 locuri – 800 lei / zi (disponibil de luni pana vineri, exceptand zilele de sarbatoare legala).

Tarifele includ TVA. Vezi pozitionarea pavilioanelor pe harta Edenland Park.

Spatiul rezervat va fi pus la dispozitie toata ziua incepand cu ora 10:00 pana la apusul soarelui. Verifica disponibilitatea si rezerva un pavilion online direct in magazinul nostru online shop.edenland.ro

Ce mancare si bautura poti comanda?

Zona de food ofera o varietate larga de produse alimentare si racoritoare pentru o zi antrenanta si realmente relaxanta. Poti alege sa servesti burgeri, pizza, preparate la gratar, clatite, inghetata artizanala si multe altele.

Posibilitatea de a comanda in avans mancare/bauturi, iar livrarea se va face la spatiul inchiriat. Este necesar sa stabiliti comanda pentru mancare/bauturi cu minimum 2 zile lucratoare inainte de eveniment. In ziua evenimentului, colegii vor aduce produsele comandate la spatiul rezervat, la ora stabilita, impreuna cu toata vesela necesara.

Beneficii/Avantaje

 • Posibilitatea de a comanda in avans mancare/bauturi, iar livrarea se va face la spatiul inchiriat
 • Posibilitatea de a aduce tort (maximum doua, obligatoriu cu certificat de conformitate sau declarație pe propria raspundere), sampanie/vin spumant/prosecco (maximum 4 sticle) si fructe (pentru acestea, te rugam sa aduci si accesoriile necesare: farfurii, tacamuri si pahare de unica folosinta). Tortul il vom depozita intr-o vitrina frigorifica aflata la casuța de inchiriere echipamente (dimensiuni vitrina frigorifica: adancime – 46 cm , inaltime – 28 cm, latime – 52 cm). Acesta trebuie servit cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de ora de inchidere

 • Posibilitatea de a-ti decora spatiul rezervat conform preferintelor personale (in ziua evenimentului)
 • Posibilitatea de a aduce animatori pentru petreceri
 • WiFi gratuit
 • Peste 1000 locuri de parcare, 5lei/ora (primele 30 minute gratuit)

Bine de stiut!

 • Regulamentul Edenland Park https://www.edenland.ro/regulamente-edenland-park/
 • In weekend si in zilele de sarbatoare legala (chiar si cele din cursul saptamanii), nu pot fi rezervate echipamente si nu se aplica discount-uri. Tarifele pentru activitati sunt cele standard – accesati paginile de activitati sau tarife.
 • In zilele de weekend si sarbatori legale, activitatea de trasee in copaci poate avea perioade de asteptare.
 • Pentru a participa la orele de echitatie va rugam sa va programati telefonic la 0732 705 740, iar pentru zona de paintball la unul din numerele 0731 060 717 / 0732 875 039.
 • Taxa de acces si activitatile se platesc separat de taxa pentru rezervarea spatiului.
 • Nu este permis accesul cu mancare si bautura.
 • Nu este permis accesul cu artificii, confetti si piniata
 • Nu este permis accesul cu boxe sau alte sisteme de sonorizare

Invitatii

Ti-am pregatit doua modele de invitatii pe care sa le folosesti pentru evenimentele tale de neuitat organizate la Edenland Park: Invitatie 1, Invitatie 2

Organizare evenimente

Verifica disponibilitatea si rezerva un pavilion online direct in magazinul nostru online shop.edenland.ro