Minigolf Land

Minigolf Land este locul ideal pentru toată lumea, indiferent de varsta! Situat la doar 20 de minute de Bucuresti, aceasta destinatie atragatoare aduce impreuna familiile cu copii, grupurile de prieteni si adolescenti intr-un mediu unde linistea naturii se contopeste armonios cu distractia si relaxarea oferite de o partida de minigolf alaturi de cei dragi.

La noi te asteapta o experienta interactiva unica, conceputa special pentru a aduce bucurie si amuzament. Fiecare pista este gandita cu atentie, avand o tematica bine aleasa, cu bucle si obstacole creative menite sa stimuleze imaginatia si sa creeze momente de buna dispozitie. Interiorul colorat este plin de surprize mici, special create pentru a fascina participantii la fiecare pas si de a oferi un cadru ideal pentru ziua ta.

Minigolf-ul este un joc de distractie activa, perfect pentru oricine, indiferent de nivelul de talent sau experienta. Poate fi jucat cu familia, prietenii sau colegii de munca, dar si singur, atat in weekend, cat si in timpul saptamanii. Acesta activitate nu doar ofera momente de amuzament, ci contribuie si la dezvoltarea abilitatilor precum logica, coordonarea maini-ochi, concentrarea, dexteritatea, analiza.

Activitatea noastra este si locul perfect pentru evenimente de teambuilding sau activitati educative pentru gradinite, scoli si licee. Conceptul nostru fun si diferit este creat special pentru a apropia oamenii, pentru a-i invata sa lucreze in echipa si pentru a stimula interactiunea sociala activa.

Cum se joaca?

Simplu! Minigolful se desfasoara pe terenul special amenajat, cu mingi si crose omologate. Scopul este sa introduci mingea de la punctul de plecare in gaura de pe pista, din cat mai putine lovituri, lovind mingea de unde a ramas. Important este sa te distrezi, iar staff-ul nostru este mereu la dispozitia ta, primindu-te cu zambetul pe buze si explicand cu rabdare.

Durata medie difera de la un grup la altul, adaptandu-se aptitudinilor fiecaruia si numarului de jucatori dar si a perioadei din saptamana aleasa. Crosa de minigolf nu este transmisibila, iar jocul este organizat pe tura de 18 piste, avand o durata maxima de 40 de minute. Fiecare pista se joaca o singura data, pe rand si in ordine numerica si se finalizeaza cand mingea intra in gaura de pe pista.

Va rugam sa va bucurati de experienta Minigolf Land respectand termenii, conditiile si regulile interne, precum si legislatia in vigoare. Echipa noastra se asigura ca fiecare participant se simte in siguranta prin intermediul supravegherii video in interiorul terenului. Intelegem importanta distractiei, insa orice deteriorare sau distrugere a echipamentelor poate implica o cerere de despagubire din partea societatii.

Mentiune importanta: in cazul in care conditiile meteo nu permit, terenul de minigolf va fi inchis publicului, pentru siguranta tuturor.

Siguranta copiilor este o prioritate la Minigolf Land, iar pentru a asigura o experienta plina de bucurie si securitate, minorii cu varsta de pana in 12 ani sunt invitati sa exploreze activitatea noastra alaturi de un adult responsabil, mereu present. Astfel, fiecare moment petrecut la Minigolf Land devine o aventura plina de distractie si siguranta pentru toata lumea prezenta.

Tarife

30 lei persoana/tura (18 piste)
Pachet Special: 80 lei pentru 3 persoane si se ofera la cerere

Persoanele cu dizabilitati, insotite de un certificat valid, beneficiaza de gratuitate.
Daca doriti oferte personalizate pentru teambuiliding-uri, grupuri scolare sau petreceri de copii, ne puteti scrie la [email protected].

Tarifele sunt exprimate in lei, firma este neplatitoare de TVA.

Program

Luni – Duminica 10.00 pana la apusul soarelui

Galerie foto

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Email[email protected]