Minigolf Land

Minigolf Land este o activitate interactive si se adreseaza in special familiilor cu copii care, pe langa linistea din mijlocul naturii la doar 20 de minute de Bucuresti, pot avea parte si de un moment de distractie si de relaxare jucand o partida de minigolf, impreuna cu cei dragi.

Pistele au cate o tematica bine aleasa si definita, cu bucle si obstacole creative gata sa starneasca imaginatia si buna dispozitie. Decorul colorat din interior este facut pentru a fascina si distra, avand mici surprize la fiecare pas, special create pentru participanti.

Minigolf-ul este un joc de distractie activa, nu un sport, astfel ca nu ai nevoie de talent sau experienta in acest sens. Oricine il poate juca alaturi de familie, prieteni sau colegi de munca in orice zi, fie ca este weekend sau in cursul saptamanii.  Este ideal pentru imbunatatirea abilitatilor de logica, coordonarea maini-ochi, concentrare, dexteritate dar si de analiza si logica.

Se pot organiza atat evenimente de teambuilding, cat si activitati pentru gradinite, scoli si licee, avand un concept fun si diferit, special create pentru a apropia persoanele din grup, de a lucra in echipa si de a socializa activ.

Cum se joaca?

Minigolful se joaca pe terenul special amenajat, cu mingi si crose omologate. Scopul jocului este de a introduce mingea de la punctul de plecare indicat in gaura de pe pista, din cat mai putine lovituri. Cel mai important este sa te distrezi. Staff-ul nostru este mereu la dispozitia ta si o sa te primim mereu cu zambetul pe buze.

Durata medie a unui joc este de 10-15 minute in functie de aptitudinile fiecarei persoane in parte si de volumul de jucatori din interiorul terenului de minigolf.
Crosa de minigolf nu este transmisibila, jocul este pe tura (16 piste) si are o durata de maxim 30 minute. Fiecare pista se joaca o singura data, se finalizeaza atunci cand mingea intra in gaura de pe pista.
In interiorul terenului de minigolf, va supuneti unor termeni, conditii si regulamentului intern.

Mentiuni: in eventualitatea in care conditiile meteo nu permit, terenul de minigolf o sa fie inchis publicului.

Persoanele cu dizabilitati care prezinta un certificate valid, au gratuitate.

Interiorul terenului de minigolf este supraveghiat video.

Tarife

25 lei persoana/tura (16 piste)
Pachet Special: 60 lei pentru 3 persoane.

Daca doriti oferte personalizate pentru teambuiliding-uri sau petreceri de copii, ne puteti scrie la [email protected].

Tarifele sunt exprimate in lei, firma este neplatitoare de TVA.

Program

Luni – Duminica 10.00 pana la apusul soarelui

Galerie foto

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Email[email protected]