Intrebari frecvente

Unde se afla Edenland Park?

Parcul de aventura Edenland se afla la doar 20 km de Bucuresti, in Balotesti, Ilfov, pe Str. Cantonului, Nr. 12. Odata ce ajungeti in Balotesti, prin DN1, urmati indicatoarele Edenland. Drumul cu masina dureaza, in medie, aproximativ 20 minute din Bucuresti.

Cand este deschis Edenland Park?

Parcul este deschis zilnic, inclusiv in zilele de sarbatoare legala, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui.
Daca la ora deschiderii ploua, iar prognoza nu se schimba, hotararea de a deschide parcul se ia in acea dimineata, anunt ce va fi postat pe site. Daca ploaia incepe in timpul programului, hotararea de a suspenda activitatea se ia in functie de abundenta acesteia (valabil pentru furtuna si/sau vant puternic).

Cum pot ajunge din Bucuresti in parc, altfel decat cu masina personala?

Daca nu veniti cu masina personala, transportul alternativ va poate aduce doar la 900 m distanta de parc. Ruta posibila este urmatoarea:

De la Piata Presei Libere (Bucuresti) se poate lua orice microbuz care ajunge la iesire din Otopeni (Magura) si RATB 449. Apoi, de la iesire din Otopeni (Magura) se poate lua transportul local al comunei Balotesti – detalii AICI

STB R459, ce pleaca de la Platforma Pipera si are capatul la spitalul SRI, in Dumbraveni.

De la ultima statie a acestor mijloace de transport, mai sunt aproximativ 900 m pe jos pana la parc, urmand indicatoarele specifice.

Exista taxa de acces in parc?

Da. Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

Adulti – 15 lei/persoana
Copii peste 3 ani – 10 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Facilitati Edenland Park: Paza 24h/24h, Parcare gratuita, Internet Wireless gratuit.

Pot veni cu bicicleta personala?

Este permis acces cu bicicleta personala, fara costuri suplimentare.

Exista activitati indoor in parc?

Toate spatiile si activitatile Edenland sunt outdoor.

Exista loc amenajat pentru gratar si/sau picnic?

In incinta parcului nu avem astfel de zone amenajate.

Este permis accesul cu caini?

Da, este permis accesul, conditia fiind ca acestia sa fie tinuti in lesa si permanent supravegheati (este obligatorie botnita pentru cainii din categoria raselor periculoase).

Este nevoie de rezervare pentru activitatea de trasee in copaci?

Politica parcului de aventura Edenland permite rezervarea echipamentelor necesare activitatii doar in zilele din cursul saptamanii, pentru un grup de minim 10 persoane (exceptand sarbatorile legale).

Participantii pe trasee sunt insotiti de un instructor?

Nu. Dupa cumpararea biletului, veti fi echipati urmand sa luati parte la instructaj – demonstratie de aproximativ 10 minute, timp in care vi se va explica modul de utilizare a echipamentului individual de protectie si vi se va recomanda ordinea efectuarii traseelor. Apoi sunteti independent pe traseele din copaci. La sol exista monitori care va vor acorda ajutorul, daca va fi necesar.

Putem organiza ziua de nastere a copilului?

Da, oferim servicii de organizare a diverselor evenimente, precum petreceri pentru copii, aniversari etc. Toate informatiile le gasiti AICI.

Unde pot servi masa, in parc?

In incinta parcului avem o zona de food, unde gasiti mai multe tipuri de standuri cu mancare, inclusiv un restaurant. Puteti afla mai multe AICI.

Se fac rezervari la restaurant?

Nu, in incinta resturantului nu se fac rezervari.

Ce facilitati ofera casutele in copaci?

Casutele in copaci se inchiriaza in regim hotelier, cu check-in incepand cu ora 14:00 si check-out la ora 12:00. Ele dispun de baie cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece. Acestea nu au televizor.

Putem organiza sedinte foto in parc?

Oferim clientilor posibilitatea de a organiza sedinte foto in parc. Pentru aceasta este necesar sa ne trimiteti o solicitare specifica in prealabil, via e-mail, pe info@edenland.ro.

Astfel, exista 2 alternative:

  • Sedinta foto in interiorul/exteriorul casutelor si in parc. In aceasta situatie, este nevoie sa rezervati casuta dorita, avand posibilitatea sa faceti poze atat in parc cat si in incinta casutei rezervate. Tariful aplicat se calculeaza in functie de casuta aleasa;
  • Sedinta foto in parc, exceptand casutele si gradinile acestora  – 300 Lei