Intrebari frecvente

Unde se afla Edenland Park?

Parcul de aventura Edenland se afla la doar 20 km de Bucuresti, in Balotesti, Ilfov, pe Str. Cantonului, Nr. 12. Odata ce ajungeti in Balotesti, prin DN1, urmati indicatoarele Edenland. Drumul cu masina dureaza, in medie, aproximativ 20 minute din Bucuresti.

Cand este deschis Edenland Park?

Parcul este deschis zilnic, inclusiv in zilele de sarbatoare legala, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui.
Daca la ora deschiderii condițiile meteorologice sunt nefavorabile (vânt puternic, furtună, ploaie abundentă), iar prognoza nu se schimba, hotararea de a deschide parcul se ia in acea dimineata, anunt ce va fi postat pe website si facebook. Daca conditiile meteo se schimba in timpul programului, hotararea de a suspenda activitatea se ia in functie de intensitatea acestora.

Cum pot ajunge din Bucuresti in parc, altfel decat cu masina personala?

Daca nu veniti cu masina personala, transportul alternativ va poate aduce doar la 900 m distanta de parc. Ruta posibila este urmatoarea:

De la Piata Presei Libere (Bucuresti) se poate lua orice autobuz care ajunge la iesire din Otopeni (Magura). Apoi, de la iesire din Otopeni (Magura) se poate lua transportul local al comunei Balotesti – detalii AICI

Exista taxa de acces in parc?

Da. Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

20 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Paza 24h/24h, Parcare cu plata 5lei/ora (primele 30 minute gratuit), Internet Wireless gratuit.

Pot veni cu bicicleta personala?

Da, este permis acces cu bicicleta personala, fara costuri suplimentare.

Exista activitati indoor in parc?

Nu, toate activitatile Edenland Park sunt outdoor.

Exista loc amenajat pentru gratar si/sau picnic?

Nu, in incinta parcului nu avem astfel de zone amenajate.

Este permis accesul cu caini?

Da, este permis accesul, conditia fiind ca acestia sa fie tinuti in lesa si permanent supravegheati (este obligatorie botnita pentru cainii din categoria raselor periculoase).

Este nevoie de rezervare pentru activitatea de trasee in copaci?

Politica parcului de aventura Edenland permite rezervarea echipamentelor necesare activitatii doar in zilele din cursul saptamanii, pentru un grup de minim 10 persoane (exceptand sarbatorile legale).

Participantii pe trasee sunt insotiti de un instructor?

Nu. Dupa cumpararea biletului, veti fi echipati urmand sa luati parte la instructaj – demonstratie de aproximativ 10 minute, timp in care vi se va explica modul de utilizare a echipamentului individual de protectie si vi se va recomanda ordinea efectuarii traseelor. Apoi sunteti independent pe traseele din copaci. La sol exista monitori care va vor acorda ajutorul, daca va fi necesar.

Putem organiza ziua de nastere a copilului?

Da, oferim servicii de organizare a diverselor evenimente, precum petreceri pentru copii, aniversari etc. Toate informatiile le gasiti AICI.

Unde pot servi masa, in parc?

In incinta parcului avem o zona de food, unde gasiti mai multe tipuri de standuri cu mancare, inclusiv un restaurant. Puteti afla mai multe AICI.

Se fac rezervari la restaurant?

Nu, in incinta resturantului nu se fac rezervari.

Ce facilitati ofera casutele in copaci?

Casutele in copaci se inchiriaza in regim hotelier, cu check-in incepand cu ora 15:00 si check-out la ora 11:00. Ele dispun de baie cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece. Acestea nu au televizor.

Putem organiza sedinte foto in parc?

Oferim clientilor posibilitatea de a organiza sedinte foto in parc. Pentru aceasta este necesar sa ne trimiteti o solicitare, via e-mail, [email protected].

Astfel, exista 2 alternative:

  • Sedinta foto in parc, exceptand casutele si gradinile acestora – 300 Lei
  • Sedinta foto in parc si in interiorul/exteriorul casutelor. In aceasta situatie, este nevoie sa rezervati casuta dorita, Tariful aplicat este cel standard (300 lei) la care se adauga pretul aferent casutei alese.