(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Intrebari frecvente

Unde se afla Edenland Park?

Parcul de aventura Edenland se afla la doar 20 km de Bucuresti, in Balotesti, Ilfov, pe Str. Cantonului, Nr. 12. Odata ce ajungeti in Balotesti, prin DN1, urmati indicatoarele Edenland. Drumul cu masina dureaza, in medie, aproximativ 20 minute din Bucuresti.

Cand este deschis Edenland Park?

Parcul este deschis zilnic, inclusiv in zilele de sarbatoare legala, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui.
Daca la ora deschiderii ploua, iar prognoza nu se schimba, hotararea de a deschide parcul se ia in acea dimineata, anunt ce va fi postat pe site. Daca ploaia incepe in timpul programului, hotararea de a suspenda activitatea se ia in functie de abundenta acesteia (valabil pentru furtuna si/sau vant puternic).

Exista taxa de acces in parc?

Da. Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

Adulti – 10 lei/persoana
Copii peste 3 ani – 5 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Facilitati Edenland Park: Paza 24h/24h, Parcare gratuita, Internet Wireless gratuit.

Este nevoie de rezervare pentru activitatea de trasee in copaci?

Politica parcului de aventura Edenland permite rezervarea echipamentelor necesare activitatii doar in zilele din cursul saptamanii, pentru un grup de minim 10 persoane (exceptand sarbatorile legale).

Putem organiza ziua de nastere a copilului?

Da, oferim servicii de organizare a diverselor evenimente, precum petreceri pentru copii si aniversari. Toate informatiile specifice se obtin trimitand o solicitare pe adresa info@edenland.ro .

Participantii pe trasee sunt insotiti de un instructor?

Nu. Dupa cumpararea biletului, veti fi echipati urmand sa luati parte la instructaj – demonstratie de aproximativ 10 minute, timp in care vi se va explica modul de utilizare a echipamentului individual de protectie. Apoi sunteti independent pe trasee.

In cadrul parcului exista supraveghetori care va vor acorda ajutor daca este necesar.

Ce facilitati ofera casutele in copaci?

Casutele in copaci se inchiriaza in regim hotelier, cu check-in la ora 14:00 si check-out la ora 12:00. Ele dispun de bai cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece.

Unde pot servi masa, in parc?

In incinta parcului Edenland se afla restaurantul “Muma Padurii”. Acesta este deschis in fiecare zi. In zilele din cursul saptamanii gasiti meniu a la carte, iar in weekend va invitam sa va autoserviti.

Este permis accesul cu caini?

Da, este permis accesul, conditia fiind ca acestia sa fie tinuti in lesa si permanent supravegheati (obligatoriu cainii de talie mare sa aiba botnita).