Activitati

Activitati Edenland

Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

Adulti – 15 lei/persoana
Copii peste 3 ani – 10 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit

Activitatile parcului se platesc separat de taxa de acces in parc.

Trasee in copaci

Oferta Edenland Park include 14 trasee in copaci echipate cu sistemul de siguranta unic in Romania – “Linia Vietii”.

Loc de joaca pentru copii

Intreg spatiul de joaca a fost amenajat acordand o atentie deosebita sigurantei celor mici si dispune de ansambluri de joaca cu zone de catarat, tobogane...

Eden Jump

Dedicat personelor aventuroase, cu un apetit pronuntat pentru activitatile palpitante, parcul de aventura Edenland va pune la dispozitie saritura de la 15 m inaltime.

Perete escalada

Alaturi de instructori si personal de ajutor specializat, va invitam sa va descoperiti si sa va explorati latura de aventurieri neinfricati prin escaladarea unui perete de 12m inaltime si 25mp suprafata.

Inchiriere biciclete

Va oferim servicii de inchiriere bicicleta pentru a va bucura alaturi de prieteni ori cu intreaga familie de atmosfera fantastita a parcului.

Echitatie

Eden Ranch va ofera servicii de profil prin instructori autorizati ce va ajuta sa deveniti cunoscatori fideli ai calaritului, comportamentului cailor si metodelor de ingrjirire a acestora.

Zooland

La Zooland veti vedea exemplare rare de camile albe cu doua cocoase ce asteapta sa fie privite si admirate. De asemenea, o veti regasi si pe ruda mai mica a camilei fara cocoasa – lama.

Minigolf Land

Pistele au cate o tematica bine aleasa si definita, cu bucle si obstacole creative gata sa starneasca imaginatia si buna dispozitie.

Airsoft

Poligonul Edenland este locul perfect pentru a exersa tirul sportiv cu arme de tip airsoft sub indrumarea instructorilor specializati.

Tir cu arcul

Parcul de aventura Edenland va invita sa va bucurati de una dintre cele mai populare activitati, tirul cu arcul.

Atelier pictura

Un moment ce pune accent pe creativitatea si imaginatie, cei mici isi pot dezvolta totodata spiritul de lucru in echipa, capacitatea de inter-relationare si comunicare, atentia la detalii si abilitatile motrice.

Paintball

Paintball Edenland este cea mai mare arena de paintball in aer liber din Romania cu o spurafata de 4000 mp si dotata cu instalatie de nocturna, aflata in vecinatatea capitalei.