Echitatie

In incinta parcului de aventura Edenland veti gasi una dintre cele mai animate atractii – centrul de echitatie Eden Ranch. Este o destinatie pentru toti iubitorii de cai, un loc pentru relaxare calarind sau doar privind. Va puteti bucura in cuplu, cu prietenii ori cu familia, fie ca sunteti calareti experimentati ori incepatori.

Eden Ranch va ofera servicii de profil prin instructori autorizati ce va ajuta sa deveniti cunoscatori fideli ai calaritului, comportamentului cailor si metodelor de ingrijire a acestora.

Alaturi de cai cu performante premiate, aventura la Edenland devine astfel completa in compania unor personalitati fascinante prin diversitatea lor.

Caii sunt cazati in conditii optime – boxe mari, ingrijiti atent si hraniti corespunzator cu alimente de cea mai buna calitate.

Eden Ranch ofera toate facilitatile pentru un antrenament optim al calului si calaretului – un manej exterior de 4200 mp, cu teren de nisip de cuart. Oferim si posibilitati de antrenament si dupa lasarea intunericului in manej acoperit cu o suprafata de 800 mp, pe teren de nisip de cuart.

Placerea calaritului are, in mod evident, si beneficii considerabile asupra fizicului si performantei mentale, precum: dezvoltarea echilibrului si a musculaturii (picioare, abdomen, spate, brate), stimularea si imbunatatirea atentiei, mobilitatea articulatiilor, apetitul, digestia, circulatia sangelui, flexibilitatea, forta si coordonarea miscarilor, timpii de reflex sau a functiilor cardio-respiratorii.

Varsta minima pentru echitatie este de 7 ani. Pentru a participa la orele de echitatie va rugam sa va programati telefonic la 0732 705 740. Pentru rezervari in cursul saptamanii (marti – vineri),  va rugam sa ne contactati cu minim o zi inainte, iar pentru weekend si zilele de sarbatoare legala cu doua zile inainte.

Pentru plimbarile cu poneii greutatea maxima admisa este de 30 kg SI nu este nevoie de rezevare.

 

Tarife

Sedinta echitatie 45 min. (marti – vineri) – 150 lei
Sedinta echitatie 45 min. (sambata si duminica) – 200 lei
1 sedinta ponei – 35 lei
Abonamemnt 10 sedinte + 1 gratuit – 2000 lei

Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA de 19%.

Pentru emiterea abonamentelor este nevoie de certificatul de nastere al copilului (original sau copie) si actul de identitate al adultului.

Program

Luni – Inchis
Marti – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui
Telefon – (+4) 0732 705 740

Achizitioneaza voucher cadou Echitatie

Pentru acesta, va rugam sa completati formularul din link-ul alaturat.
In urma solicitarii, vom reveni pe e-mail cu factura fiscala.
Dupa transmiterea confirmarii de plata pe adresa [email protected], voucher-ul va fi trimis in format electronic pe e-mail.

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Pentru a participa la orele de echitatie va rugam sa va programati telefonic la
0732 705 740.