(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Despre Edenland Park

Aventura te asteapta!

Urmam si onoram vorbele lui Albert Einstein – Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea, prin conceptul Edenland Park. In orice sezon, aspectul si atmosfera parcului de aventura te poarta de la un colt al taramului fantastic la altul. Intinderea parcului, sentimentul de libertate si aerul proaspat trezeste spiritul de explorator si aventurier din noi, oferindu-ne ragazul meritat si mult dorit, pauza de la cotidian.

Edenland Park reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii. Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park ofera, de mai bine de 3 ani, o varietate larga de activitati in aer liber, atat pentru adulti cat si pentru copii de toate varstele.

Aflat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, in Balotesti, Edenland Park a creat programe de activitati pentru toate preferintele, oferind si una dintre cele mai cautate si apreciate atractii din Romania: casutele in copaci. Acestea din urma sunt total functionale si pot fi refugiul linistit pentru cateva nopti, in cuplu ori cu prietenii sau familia.

De la o plimbare cu bicicleta, pana la echitatie, trasee in copaci, tir cu arcul sau paintball, Edenland Park ofera o multitudine de activitati potrivite iesirilor in familie, team-building-urilor, suprizelor in cuplu, petrecerilor corporate sau aniversarilor zilei de nastere.

Va invitam sa veniti pentru fantezie, aventura si relaxare! Parcul este deschis in fiecare zi, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui!

Acces Edenland

Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

Adulti – 10 lei/persoana
Copii peste 3 ani – 5 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit

Activitatile parcului se platesc separat de taxa de acces in parc.

Paza 24h/24h, Parcare gratuita, Internet Wireless gratuit

Ce spun vizitatorii nostri

Edenland este acum cel mai frumos, cel mai curat, cel mai prietenos parc de distractie din cate am vazut eu. Angajatii sunt extrem de atenti cu toti oamenii care pasesc in parc, saritori, zambitori, deschisi. Parcul are spatii pentru toate categoriile de varsta, un restaurant cu mancare proaspata, iar daca vrem sa ramanem peste noapte putem face asta fara grija pentru ca putem inchiria o casuta in copac – dar atentie, cu baie in care ai tot ce iti trebuie 🙂

 

Monica Anghel

Edenland inseamna o lume incredibila la care nu te-ai fi asteptat niciodata sa existe atat de aproape de o capitala europeana cum este Bucuresti. Prima reactie pe care ar avea-o cineva cand ar ajunge aici ar fi:”Asa ceva nu exista!”. Exista si este cat se poate de adevarat, un loc care daca n-ar fi existat trebuia sa fie inventat, un loc pe care trebuie neaparat sa-l vedeti si sa va bucurati de el!

Marius Tuca

Relaxarea in mijlocul padurii, activitatile fizice pe care le poti face aici, aerul curat respirat, odihna ochilor, stimularea creativitatii sau imbunatatirea abilitatilor sociale – toate acestea sunt dovedite si le puteti experimenta la Edenland. Citeste mai mult

Marilena

La Eden Ranch am invatat si am descoperit bucuria de a calari. Am ajuns aici la invitatia lui Nelu Szekeli si sub indrumarea lui directa, este probabil cel mai bun om de cai din tara la ora actuala si coordonatorul si conducatorul Eden Ranch, am inteles incet, incet ca a calari e o comuniune, este o legatura foarte sensibila si subtila intre om si cal. Citeste mai mult

Claudiu Trandafir

Descopar traseele de alpinism din copaci, o adevarata retea de stradute suspendate. Vad de la copii asistati de instructori, pana la tineri si mai putin tineri care se zbenguie lunecand pe o tiroliana sau zburand prin aer pe vreo plasa ancorata.
Concluzia? Au fost o zi si o noapte de poveste…

Dragos Stoica