Despre Edenland Park

Aventura te asteapta!

Urmam si onoram vorbele lui Albert Einstein – Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea, prin conceptul Edenland Park. In orice sezon, aspectul si atmosfera parcului de aventura te poarta de la un colt al taramului fantastic la altul. Intinderea parcului, sentimentul de libertate si aerul proaspat trezeste spiritul de explorator si aventurier din noi, oferindu-ne ragazul meritat si mult dorit, pauza de la cotidian.

Edenland Park reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii. Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park ofera, de mai bine de 8 ani o varietate larga de activitati in aer liber, atat pentru adulti cat si pentru copii de toate varstele.

Aflat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, in Balotesti, Edenland Park a creat programe de activitati pentru toate preferintele, oferind si una dintre cele mai cautate si apreciate atractii din Romania: casutele in copaci. Acestea din urma sunt total functionale si pot fi refugiul linistit pentru cateva nopti, in cuplu ori cu prietenii sau familia.

De la o plimbare cu bicicleta, pana la echitatie, trasee in copaci, tir cu arcul sau paintball, Edenland Park ofera o multitudine de activitati potrivite iesirilor in familie, team-building-urilor, suprizelor in cuplu, petrecerilor corporate sau aniversarilor zilei de nastere.

Va invitam sa veniti pentru fantezie, aventura si relaxare! Parcul este deschis in fiecare zi, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui!

Acces Edenland

Accesul in parcul de aventura presupune urmatoarele costuri:

20 lei/persoana
Copiii sub 3 ani au acces gratuit

Activitatile parcului se platesc separat de taxa de acces in parc.

Paza 24h/24h, Parcare cu plata 5lei/ora (primele 30 minute gratuit), Internet Wireless gratuit.