Food & drinks

Stradale

Program Luni – Duminică – detalii în curând
Contact telefonic/e-mail – de luni până vineri – +40 766 655 986 / office@flavours.ro (exceptând Sărbătorile Legale)
Modalitate de plată – numerar și card
Află mai multe despre de aici: stradale.ro

Sub semnătura lui Chef Foa & Chef Shoo, la Stradale vei găsi mereu preparate spectaculoase. Totul este gătit în fața ta, cu ingrediente proaspete – adaptate fiecărui sezon și mixate, pentru o experiență completă, cu ingrediente specifice din toate colțurile lumii. La baza fiecărui preparat stă tehnologia pe care o vei găsi în toate bucătăriile Stradale – grătarul japonez Robata, cuptorul indian Tandoor & rotisorul francez.
La Stradale Edenland ai zilnic peste 30 de preparate – preparate la grătar, Curries & Stews, paste, garnituri din cele mai delicoase – de la celebrii Foa’s Fries la orez basmati cu verdețuri, dar și salate & produse vegane. Nu lipsesc deserturile home-made & cafeau proapăt măcinată. Stradale a luat naștere, în 2012, din dorința de a aduce street food-ul, live cooking-ul și rețetele tradiționale reinterpetate pe masa oricui ne trece pragul.
Pentru echipa Stradale, nu există două evenimente la fel – totul se creează tailor-made, în funcție de cerințele și nevoile clientului. Trimite-ne un email pe office@flavours.ro cu cererea ta și vom reveni în cel mai scurt timp.

Pizzeria Abbraccio

Program

Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui

Contact telefonic – de luni pana vineri 10.00 – 18.00 – +40 724 836 975 

Modalitate de plata – numerar si card

Snacks and drinks

Program Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui

Modalitate de plata – numerar si card

Bibo Burgers

Program Luni – Vineri – 12:00 pana la apusul soarelui Sambata – Duminica – 11:00 pana la apusul soarelui

Contact telefonic/e-mail – de luni pana vineri – +40 766 553 270 / office@biborestaurant.ro (exceptand zilele de sarbatoare legala)

Modalitate de plata – numerar si card

www.biborestaurant.ro

Butoiul cu Inghetata

Program Luni – Vineri – 12.00 pana la apusul soarelui   Weekend si sarbatori legale – 10:00 pana la apusul soarelui

Modalitate de plata – numerar

Pentru evenimente se pot prelua comenzi de torturi (clasice si de inghetata) de luni pana vineri de la 09.00 pana la 18.00 (exceptand zilele de sarbatoare legala). Contact telefonic/e-mail +40 751 569 262 / office@butoiulcuinghetata.ro Comenzile se pot primi cu cel putin 3-4 zile lucratoare inainte de eveniment si doar in baza rezervarii unui spatiu (foisor/pavilion). Vom lua in considerare doar comenzile comunicate pe e-mail, de luni pana vineri. www.butoiulcuinghetata.ro

La Clatite

La Clatite

Program Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui

Modalitate de plata – numerar si card

Casuta Fresh & Smoothie

Program Sambata – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui Sarbatori legale – 10:00 pana la apusul soarelui

Modalitate de plata – numerar si card

Pentru evenimente se pot prelua comenzi. Dorim sa va aducem la cunostinta ca acestea se pot onora doar daca comanda este facuta cu minimum 60 minute inainte de ora servirii.