Trasee in copaci

Pentru actiune si aventura precum in filmele Indiana Jones, Edenland Park va propune 15 trasee in copaci, de diverse grade de dificultate, potrivite atat copiilor cat si adultilor. Traseele in copaci reprezinta ocazii ideale pentru exercitiu fizic si un spor de adrenalina. Testeaza-ti si depaseste-ti limitele fizice si mentale.

Oferta Edenland Park include 15 trasee in copaci, echipate cu sistemul de siguranta unic in Romania – “Linia Vietii”. Aceasta ofera participantilor confort si incredere in parcurgerea traseelor. Inca de la inceput clientul este asigurat in permanenta, iar trecerea de la un joc la altul se face fara a fi necesara scoaterea carbinierei de pe cablul de siguranta. Aceasta poate fi scoasa doar la sfarsitul traseului sau la nevoie, de catre personalul autorizat.

Traseele Edenland Park au cate 3 elemente de identificare si anume prin Culoare, Denumire si Grad de dificultate, precum mentionam mai jos.

Siguranta si securitatea sunt criterii proritare in aceasta activitate, astfel ca dupa echipare fiecare participant va lua parte la instructaj si demonstratie de aproximativ 10 minute, timp in care se explica modul de utilizare a echipamentului individual de protectie si se indica ordinea efectuarii traseelor. Pe traseu participantul este independent si la sol exista monitori care acorda ajutor la nevoie.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca in zilele de weekend si sarbatori legale, aceasta activitate s-ar putea sa aiba perioade de asteptare. Speram sa nu va cream inconveniente si sa va doriti la fel de mult sa explorati parcul de aventura.

Acces trasee in copaci
(3 h/ persoana)

Tarife individuale

100 lei – Categorie 14 ani +
80 lei – Categorie 4 – 13 ani

Tarife Team Pass*

80 lei – Categorie 14 ani +
60 lei – Categorie 4 – 13 ani

Ora suplimentara

40 lei – Categorie 14 ani +
30 lei – Categorie 4 – 13 ani

Abonament 1 an

 1300 lei  – Categorie 14 ani +
1100 lei  – Categorie 4 – 13 ani
(3h/pers./zi. Include taxa acces in parc si taxa de parcare)

Pentru copii (4-5 ani) pachet de 2 ore/40 lei
*Pentru a beneficia de Team Pass este necesar sa achizitionati minimum 3 bilete – maximum 5, dintre care: minimum 1 bilet– maximum 2 bilete, categorie 14 ani +, restul bilete pentru categorie 4 – 13 ani.

Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA.

Pentru emiterea abonamentelor este nevoie de certificatul de nastere al copilului (original sau copie) si actul de identitate al adultului. Valabilitate 1 an de la data emiterii. In luna ianuarie si februarie vom efectua lucrari de mentenanta anuala, astfel ca activitatea va fi suspendata pana la finalizarea lucrarilor.

Grade de dificultate