Loc de joaca pentru copii

Parcul de aventura Edenland este un taram magic, unde distractia si jocul capata noi intelesuri pentru copii. Ne-am asigurat ca nu ne neglijam cei mai mici dintre vizitatori astfel ca am creat locul de joaca pentru acestia. Vrem sa fie atat un prilej de exprimare a creativitatii, de distractie, pentru cei mici cat si unul de repaus si relaxare pentru parintii insotitori, chiar in mijlocul padurii, intr-un parc diferit de cele din mediul urban.

Intreg spatiul de joaca a fost amenajat acordand o atentie deosebita sigurantei celor mici si dispune de ansambluri de joaca cu zone de catarat, tobogane, leagane, balansoare, trambuline si insule de nisip.

Accesul in locul de joaca este taxat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 9 ani. Copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de acces gratuit.

Acces loc de joaca

40 lei/zi

Abonament copii 2 – 9 ani – 900 lei (Acces o data/zi. Include parcarea si acces in parc pentru un adult si un copil.)
Valabilitate 1 an de la data emiterii. In luna ianuarie si februarie vom efectua lucrari de mentenanta anuala, astfel ca activitatea va fi suspendata pana la finalizarea lucrarilor.

Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA.

Pentru emiterea abonamentelor este nevoie de certificatul de nastere al copilului (original sau copie) si actul de identitate al adultului.

Galerie Foto

Galerie Video