Airsoft

Airsoft este un joc sportiv practicat atat individual, ideal pentru evenimente de tip team-building.

In acest joc participantii simuleaza un conflict sau efectueaza anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lanseaza proiectile sferice non-metalice, utilizand echipamente specifice si tactici militare reale. Replicile de airsoft sunt, de obicei, copii fidele ale modelelor de arme reale (AK, M4, MP7, Glock, etc.) de unde si denumirea de ”replica de airsoft” si nu pot crea rani grave.

Poligonul Edenland este locul perfect pentru a exersa tirul sportiv cu arme de tip airsoft, sub indrumarea instructorilor specializati.

Acest loc inedit a fost gandit pentru a fi potrivit tuturor categoriilor de varsta. In poligon gasiti cele mai realiste replici de airsoft, copii exacte ale armelor reale ce folosesc ca munitie bile de plastic biodegradabile de 6mm.

Intrucat siguranta dumneavoastra este pe primul loc, sesiunile de tragere se vor efectua numai sub supravegherea instructorilor. In interiorul poligonului este obligatorie purtarea ochelarilor de protectie pusi la dispozitie de catre echipa specializata.

Puteti opta pentru sesiuni de tragere cu pistoale de airsoft, cu pusti mitraliera sau chiar puteti intra in pielea unui lunetist in locul dedicat pentru tragerea din pozitia culcat. Va punem la dispozitie modele legendare precum AK-47, M4a1, Colt 1911, Walther P99, M16, Desert Eagle, Glock si multe altele. De asemenea, avem si modele pentru cei mici.

Va asteptam sa va testati abilitatile de tragere la tinte fixe, mobile sau rabatabile, in cel mai avansat poligon de airsoft din Romania.

Pentru acces la aceasta activitate, varsta minima este de 5 ani.

Tarife

20 lei / incarcator
100 lei / 6 incarcatoare

Tarifele sunt exprimate in lei si contint TVA 9%.

Program

Luni – Duminica – 10:00 pana la apusul soarelui

Date contact

Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Email: [email protected]