Casute in copaci

Una dintre cele mai interesante atractii ale parcului de adventura Edenland, alaturi de activitatea de traseele, sunt casutele in copaci, unice in Romania.

Complet functionale (dotate cu baie cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece), cu design deosebit, casutele in copaci ofera prilejul ideal de a va bucura de natura noaptea, la lumina lunii, fie in cuplu, cu prietenii ori familia.

Prin aspectul de poveste si confortul surprinzator, casutele in copaci ocazioneaza fantasticul si va indeamna sa traiti nopti magice, departe de aglomeratia vizuala si stresul fonic al vietii urbane.

Toate casutele sunt construite in jurul trunchiului copacilor, 4 dintre acestea fiind pozitionate la 2 m de sol, iar una pe sol, redand cu atat mai mult o atmosfera precum in cartile lui Tolkien, fiind astfel o experienta vizuala inedita.

Pe oricare ati alege-o, fie casuta Soimu’, Ariciu’, Melcu’, Closca cu pui ori Casuta din povesti, Edenland va asigura o experienta intr-o lume inedita, in natura, bucurandu-va de culorile vii si schimbatoare ale imprejurimilor.

Casutele in copaci se inchiriaza in regim hotelier, cu check-in incepand cu ora 14:00 si check-out la ora 12:00. Ele dispun de baie cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece. Acestea nu au televizor.

Tarife

Casuta Melcu’ – 290 lei/noapte – capacitate maxima 2 persoane
Casuta Ariciu’ – 340 lei/noapte – capacitate maxima 3 persoane
Casuta Closca cu Pui – 390 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane
Casuta Casuta din povesti – 390 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane
Casuta Soimu’ – 490 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane

Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA de 19%.

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Telefon: (+4) 0733 365 263/ 0733 365 262

Email: info@edenland.ro

Va rugam sa ne contactati telefonic in intervalul orar:
09:00 – 18:00 (luni – vineri) / 10:00 – 19:00 (sambata – duminica).