Excursii si evenimente extrascolare

Excursii si evenimente extrascolare

Dezvoltare armonioasa intr-un cadru de poveste, Edenland Park.

Edenland Park este un parc de aventura atat pentru copii cat si pentru adulti, cu o suprafata de aproximativ 20 hectare. In orice sezon, aspectul si atmosfera parcului de aventura te poarta de la un colt al taramului fantastic la altul. Intinderea parcului, sentimentul de libertate si aerul proaspat trezeste spiritul de explorator si aventurier din noi, oferindu-ne ragazul meritat si mult dorit, pauza de la cotidian. Edenland Park reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie.

Oferta personalizata pentru excursii si evenimente extrascolare

Excursiile si evenimentele extrascolare se pot organiza exclusiv de luni până vineri cu exceptia sarbatorilor legale.

Dispunem de peste 5 activitati dinamice ce sunt potrivite atât pentru copiii mici care merg la grădiniță, cât și pentru elevii din clasele primare, elevii din clasele gimnaziale și elevii de liceu. Avem pavilioane si o zona food cu o varietate larga de produse si asiguram toate reursele necesare si suportul profesional adecvat pentru a organiza un eveniment memorabil.

Trasee in copaci

15 trasee in copaci cu diverse grade de dificultate, echipate cu sistemul de siguranta unic in Romania – “Linia Vietii”. Aceasta ofera participantilor confort si incredere in parcurgerea traseelor.

PERETE ESCALADA

Descoperiti si explorati latura de aventurier neinfricat, prin escaladarea unui perete de 12 m inaltime si 25 mp suprafata.

LOC DE JOACA PENTRU COPII

Intreg spatiul de joaca a fost amenajat acordand o atentie deosebita sigurantei celor mici si dispune de ansambluri de joaca cu zone de catarat, tobogane, leagane, balansoare, trambuline si insule de nisip.

TIR CU ARCUL/AIRSOFT

Dezvoltand concentrarea, stimuland echilibrul intern si testand mentinerea calmulului, tirul cu arcul ajuta totodata in orientarea spre obiective, consecvent­a si insusirea unei posturi corecte.

ATELIER DE PICTURA

Un moment ce pune accent pe creativitate si imaginatie, cei mici isi pot dezvolta totodata spiritul de lucru in echipa, capacitatea de inter-relationare si comunicare, atentia la detalii si abilitatile motrice.

Reduceri pentru grupuri scoalare:

Minimum 10 persoane

Pentru un grup de minimum 10 persoane, participante la activitate, discount-ul se aplică astfel:

10% pentru o activitate sau
două activități;

15% pentru trei activități;

Minimum 20 persoane

Pentru un grup de minimum 20 persoane, participante la activitate, discount-ul se aplică astfel:

10% pentru o activitate;
15% pentru doua activitati;
20% pentru trei activități;

Minimum 40 persoane

Pentru un grup de minimum 40 persoane, participante la activitate, discount-ul se aplică astfel:

15% pentru o activitate;
20% pentru doua activitati;
25% pentru trei activități;

Acces Edenland Park

Pentru un grupurile scoalare se aplica un discount astfel:

25% reducere pentru Acces Edenland Park pentru persoanele peste 3 ani. Profesorul coordonator beneficiază de acces gratuit în parc.

Tarifele standard

Se aplica discount-urile de mai sus.

Acces Edenland Park
  • 20 ron/pers. peste 3 ani
Acces Trasee în copaci
  • Categoria 14+ ani – 100 ron/persoana (3h)
  • Categoria 4-13 ani – 80 ron/persoana (3h)
  • Copii 4-5 ani – 40 ron/persoana (2h) – Nu beneficiază de discount!

* achiziționarea mănușilor este optională (5 ron/perechea)
* activitatea este destinată tuturor începând cu vârsta de 4 ani și înălțimea minimă de 1 m.
* greutatea maximă admisă este de 110 kg, posibil ca persoanele care se apropie de această greutate să nu poată fi echipate dacă hamurile nu se potrivesc, deci nu pot participa la activitate.

Acces Perete escalada
  • 30 ron / 30 minute

* activitatea este destinată tuturor persoanelor cu înălțimea de minimum 1,20 m.
* greutatea maximă admisă este de 100 kg.

Acces Loc de joacă pentru copii
  • 40 ron/copil/toată ziua

* Activitate pentru copiii cu varsta intre 2 si 9 ani

Tir cu arcul/Airsoft
  • 10 săgeți/încărcător – 20 ron

* Varsta minima 5 ani.

Atelier pictura
  • 1 figurina ipsos – 30 ron

Participarea la activitățile sportive impune purtarea de încălțăminte adecvată, ghete sau pantofi sport. Nu se va efectua echiparea dacă sunteți încălțați cu papuci, sandale, espadrile, mocasini, pantofi cu toc sau platformă sau orice alt tip de încălțăminte care nu vă asigură protecție.

Atentie! Pentru a putea intra în incinta Edenland Park, minorii trebuie să fie însoțiți de un adult și supravegheați de acesta pe toată durata vizitei. Minorii vor fi însoțiți de un adult, iar acesta din urmă va fi responsabil atât de siguranța, cât și de comportamentul acestuia pe toată durata activităților pentru care optează.

Atentie!Regulamentul Edenland Park nu permite vizitatorilor accesul cu produse alimentare și băuturi din exteriorul parcului. Parcul dispune de zonă food and drinks, pentru detalii și comenzi accesați sectiunea Food&Drinks.

Formular excursii si evenimente extrascolare

Oferta prezentată este valabilă pentru o zi din cursul săptămânii (exceptând zilele de sărbătoare legală). Dupa parcurgea informatiilor, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Atentie! Completarea formularului nu constituie o rezervare ferma. Veti primi o confirmare pe e-mail odata ce rezervarea dvs. va fi procesata.

Vă rog să citiți și să respectați atât Regulamentul general al parcului, cât și Regulamentul specific fiecărei activitați.

Date de contact:

Al persoanei care efectueaza cererea de rezervare

Detalii eveniment:

Pe care o reprezinta persoana care efectueaza cererea de rezervare

Detalii facturare:

Alte informatii: