(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Evenimente corporate

Fie ca ne referim la evenimente de tip team-building, aniversari de firma ori petreceri ne asiguram ca venim in intampinarea tuturor necesitatilor dumneavoastra.

In mijlocul naturii, va punem la dispozitie activitati de echipa si individuale, gandite special pentru o zi departe de oras.

Parcul de aventura Edenland va ofera posibilitatea de a organiza diverse evenimente corporate, bucurandu-va de neobisnuit si de fantasticul naturii, in mijlocul acesteia. Intrucat ne dorim sa petreceti evenimentele speciale alaturi de noi, va punem la dispozitie mai multe tipuri de spatii, foisor sau pavilion. Va oferim, de asemenea, servicii de personalizare a pachetului de activitati Edenland, adaptandu-ne preferintelor dumneavoastra si numarului de persoane.

Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie ca va doriti sa ii motivati, sa se distreze sau sa inoveze, parcul de aventura Edenland este locul perfect! Totodata ne asiguram ca totul se desfasoara in conditii de siguranta maxima, prin implicarea permanenta a personalului specializat si va oferim facilitate precum parcare si WI-FI gratuite.

Rezervare: Pentru organizarea unui eveniment este necesara stabilirea unei date si rezervarea unui spatiu. Recomandam si o vizita prealabila pentru a discuta diverse amanunte legate de eveniment.

Politica organizare evenimente Edenland Park

Va informam ca politica noastra referitoare la organizarea evenimentelor private difera in functie de ziua aleasa (luni-vineri/weekend si sarbatori legale). In zilele din cursul saptamanii, ne putem ocupa de organizarea evenimentelor corporate si de ofertarea unui pachet personalizat, in functie de activitatile alese si de numarul participantilor.

In perioada weekend-urilor si a zilelor de sarbatoare legala (chiar si cele din cursul saptamanii) nu pot fi rezervate echipamente si nu se aplica discount-uri.