(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Regulament pentru trasee in copaci si Eden Jump

Activitatea de trasee in copaci este accesibila tuturor persoanelor incepand cu varsta de 4 ani si minim 1 metru inaltime, care sustin ca au o stare de sanatate fizica si psihica buna care sa le permita depasirea tuturor obstacolelor de pe trasee, conform regulilor impuse de catre personalul parcului.

Atentie! Participantii evolueaza in Edenland Park pe propria raspundere, in urma citirii si intelegerii regulamentului afisat.

Obligatoriu! Pentru minori, consimtamantul de participare va fi dat de catre parinti sau insotitori, prin prezentarea actului de identitate.

Toti participantii sunt obligati sa citeasca si sa-si insuseasca regulile mai jos mentionate:

 1. Participarea la activitatile de trasee in copaci si Eden Jump impune purtarea de incaltaminte adecvata (fara papuci si sandale).
 2. Greutatea maxima admisa pentru participantii la traseele in copaci este de 110 kg.
 3. Echipamentul se inchiriaza pentru trei ore si nu este transmisibil, iar prezenta la instructajul de folosire a acestuia este obligatorie. Timpul alocat instructajului este inclus in intervalul inchirierii echipamentului.
 4. Echipamentul individual de protectie se inchiriaza in urmatoarele conditii:
 • depozitarea actului de identitate pe perioada inchirierii/
 • pastrarea copiei actului de identitate pe perioada inchirierii/
 • pastrarea in garantie a sumei reprezentand contravaloarea echipamentului pe perioada inchirierii – maximum 5 echipamente pentru un act de identitate.
 1. Atat echiparea, cat si dezechiparea se fac numai de catre o persoana autorizata din cadrul Edenland Park, in locurile special semnalate.
 2. Se recomanda parcurgerea traseelor gradual.
 3. Utilizarea celor doua carabiniere este obligatorie pe tot parcursul traseelor.
 4. Este obligatoriu ca participantii sa respecte limitele de varsta si inaltime afisate la startul fiecarui traseu.
 5. Se va evita supraaglomerarea traseelor, cu o singura persoana pe joc si maximum doua persoane pe platforma.
 6. Pentru activitatea Eden Jump varsta minima este de 12 ani (cu acordul insotitorului adult), iar greutatea maxima admisa este de 100 kg . Returnarea echipamentului este obligatorie imediat dupa terminarea activitatii .
 7. Ne rezervam dreptul de a scoate de pe traseu persoanele care il blocheaza, oricare ar fi motivul invocat.
 8. Participantilor la activitati le este recomandat, odata cu inceperea acestora, sa nu detina asupra lor telefoane, aparate de fotografiat sau alte obiecte, acestia fiind direct raspunzatori pentru orice accident cauzat.
 9. Cand timpul de inchiriere este depasit, participantii vor plati o taxa suplimentara conform tarifelor afisate.
 10. Returnarea echipamentului este definitiva, indiferent daca timpul alocat nu s-a consumat.
 11. Daca, din orice motiv, se doreste dezechiparea temporara, contorizarea timpului continua, iar echipamentul ramane in custodia persoanei care l-a inchiriat .
 12. In cazul in care nu veti respecta regulile prezentate la instructaj de catre personalul autorizat, veti fi opriti din orice activitate si veti preda imediat echipamentul, fara ca banii sa fie returnati.
 13. In situatia in care conditiile meteo devin nefavorabile, recomandam intreruperea activitatii din motive de siguranta.
 14. In situatia in care, dupa ce a fost efectuata echiparea, participantul considera ca nu poate participa la activitatile sportive și alege să nu meargă mai departe, suma achitata nu se returneaza.
 15. In cazul in care participantul achita contravaloarea unei activitati din parc, iar ulterior se razgandeste si nu s-a antrenat in efectuarea acesteia, in contul pretului achitat poate primi acceptul de a participa la o alta activitate, in functie de disponibilitate.
 16. Nu folositi atractiile Edenland Park in situatia in care ati consumat bauturi alcoolice sau suferiti de diverse probleme medicale ce pot include, dar fara a se limita la: lesinuri, aritmii cardiace, boli cardiace, tensiune, fobii, episoade de pierdere a cunostintei s.a.. Edenland Park nu isi asuma raspunderea pentru niciun incident provocat pe teritoriul parcului care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului sau nerespectarea instructiunilor de folosire a atractiilor.
 17. Minorii vor fi insotiti de un tutore, iar acesta din urma va fi responsabil atat de siguranta copilului, cat si de comportamentul acestuia pe toata durata activitatilor pentru care opteaza.
 18. In cazul distrugerii echipamentelor de protectie si a bunurilor necesare desfasurarii activitatilor in interiorul Edenland Park, din cauza nerespectarii instructiunilor de folosire, contravaloarea acestora va fi suportata de catre persoana care le-a inchiriat sau de catre parinti/insotitori si trebuie achitata, dupa cum urmeaza*:

Echipament individual de protectie adulti: 1475 de lei, compus din:

 • Ham = 300 lei;
 • Lonja I = 90 lei;
 • Lonja Y = 175 lei;
 • Carabiniera = 60 lei;
 • Trac = 500 lei;
 • Zaza = 350 lei;

Echipament individual de protectie copii: 1435 de lei, compus din:

 • Ham = 260 lei;
 • Lonja I = 90 lei;
 • Lonja Y = 175 lei;
 • Carabiniera = 60 lei;
 • Trac = 500 lei;
 • Zaza = 350 lei.
 1. Bicicleta adulti: 1500 lei;
 2. Bicicleta copii: 1000 lei;
 3. Masa ping pong: 1000 lei.

*Sumele mentionate mai sus includ TVA.

Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Edenland Park mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare.