(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Regulament pentru panoul de escalada

Panoul de escalada este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 7 ani, care sustin ca au o stare de sanatate fizica si psihica buna.

Atentie! Participantii evolueaza in Edenland Park pe propria raspundere, in urma citirii si intelegerii regulamentului. Accesul la panoul de escalada reprezinta aderarea dumneavoastra la prezentul regulament si totodata supunerea dumneavoastra la reguli. Pentru minori, consimtamantul de participare va fi dat de catre parinti sau insotitorii adulti prin prezentarea actului de identitate si prin acordul scris al celor din urma.

Toti participantii sunt obligati sa citeasca si sa-si insuseasca regulile mai jos mentionate:

 1. Este interzisa escaladarea panoului fara incaltaminte adecvata.
 2. Greutatea maxima admisa pentru participanti la panoul de escalada este de 100 kg. Echipamentul de protectie (ham + casca) nu este transmisibil si se inchiriaza in urmatoarele conditii: depozitarea actului de identitate pe perioada inchirierii; pastrarea copiei actului de identitate pe perioada inchirierii; pastrarea in garantie a sumei reprezentand contravaloarea echipamentului pe perioada inchirierii.
 3. Echiparea si dezechiparea se face numai de catre personalul Edenland Park.
 4. Accesul la panoul de escalada se face doar in prezenta instructorului.
 5. Folosirea corzii de siguranta este obligatorie pe toata durata activitatii.
 6. Pozitia corzii de siguranta trebuie sa fie intre brate.
 7. Coarda de siguranta va fi montata si demontata doar de catre instructorul Edenland Park.
 8. La escaladare este strict interzisa traversarea peretelui pe orizontala. Cataratorul trebuie sa se rezume la zona de catarare indicata.
 9. Este interzisa stationarea in zona de aterizare in timp ce alte persoane se catara, o cadere a celui care se catara peste cel care stationeaza in aceasta zona putand conduce la accidentari grave.
 10. Atunci cand timpul de inchiriere este depasit, participantii vor plati o taxa suplimentara conform tarifelor afisate.
 11. Returnarea echipamentului este definitiva, indiferent daca timpul alocat nu s-a consumat.
 12. In cazul in care nu veti respecta regulile prezentate la instructaj de catre personalul autorizat, veti fi oprit din activitate si veti preda imediat echipamentul.
 13. Participantilor nu li se returneaza sumele achitate in cazul in care activitatile parcului se intrerup din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
 14. In cazul distrugerii echipamentului de protectie contravaloarea acestuia va fi suportata de catre persoana care l-a inchiriat sau de catre parinti/insotitori.
 15. În situaţia în care, dupa ce a fost efectuata echiparea, participantul consideră ca nu poate participa la activităţile sportive și alege să nu meargă mai departe, suma achitata nu se returneaza.
 16. Minorii vor fi insotiti de un tutore, iar acesta din urma va fi responsabil atat de respectarea regulilor, cat si de comportamentul minorului pe toata durata activitatii.
 17. Toti participantii trebuie sa contribuie prin actiunile si atitudinea lor la siguranta si buna desfasurare a activitatii. Accidentarea unui catarator de catre un altul este responsabilitatea directa a celor implicati, instructorul/societatea fiind exonerat(a) de orice raspundere.

Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Edenland Park mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare.