(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Regulament de inchiriere si utilizare a casutelor

1. Pentru rezervarea uneia dintre casute, clientul va completa formularul disponibil la adresa https://www.edenland.ro/casute-in-copaci /. In urma solicitarii inaintate, clientul va primi pe adresa personala de e-mail factura integrala, aceasta reprezentand costul de inchiriere.

2. Se considera rezervare ferma trimiterea confirmarii de plata a facturii integrale, la adresa de e-mail de unde a fost primita factura (maximum 48 de ore din momentul trimiterii facturii de catre echipa Edenland Park). Ulterior, clientul va primi din partea Edenland Park, prin e-mail, confirmarea rezervarii pentru data/perioada solicitata.

3. Odata cu efectuarea platii integrale, clientul isi exprima acordul, atat fata de regulamentul de inchiriere si utilizare a casutelor, cat si fata de Regulamentul General.

4. Orele de check-in si check-out: ora 14:00 si respectiv ora 12:00.

5. Fumatul este strict interzis in interiorul casutelor, conform Legii nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002. Nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu amenda contraventionala de 500 ron.

6. Este interzis, de asemenea, accesul cu animale de companie, artificii, confetti si baloane cu heliu, in interiorul casutelor. Nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu penalitate civila de 200 ron.

7. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult si supravegheati de acesta pe toata durata vizitei;

8. Serviciile de food, grill & drinks sunt disponibile conform programului de functionare a parcului.

9. Reprogramarea rezervarii:

In cazul in care clientul doreste reprogramarea rezervarii, aceasta va fi facuta cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua sosirii, in limita disponibilitatii si doar pe parcursul anului, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura. In caz contrar, nu se returneaza suma achitata.

10. Anularea rezervarii:

  • Daca rezervarea este anulata cu minimum 7 zile calendaristice inainte de data sosirii, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, suma achitata va fi restituita integral.
  • Daca rezervarea este anulata mai tarziu, dar nu mai putin de 2 zile lucratoare, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, 50% din suma achitata va fi restituita.

11. In cazul in care ulterior check in-ului, din motive personale, clientul este nevoit sa renunte la restul timpului specificat in confirmarea rezervarii, suma achitata cu titlu de pret al inchirierii nu i se mai restituie, indiferent de timpul petrecut in casuta.

12. In cazul in care la check-out se constata deteriorarea sau distrugerea anumitor bunuri, clientul va achita contravaloarea acestora conform inventarului afisat in fiecare casuta.

Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Edenland Park mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare.