Regulament de inchiriere si utilizare a casutelor

 1. Pentru rezervarea uneia dintre casute, clientul va completa formularul disponibil la adresa https://www.edenland.ro/casute-in-copaci /. In urma solicitarii inaintate, clientul va primi pe adresa personala de e-mail factura integrala, aceasta reprezentand costul de inchiriere.
 2. Se considera ca rezervarea este ferma dupa trimiterea confirmarii de plata a facturii integrale, la adresa de e-mail de unde a fost primita factura in maximum 48 de ore din momentul trimiterii facturii de catre echipa Edenland Park. Ulterior, clientul va primi din partea Edenland Park, prin e-mail, confirmarea rezervarii pentru data/perioada solicitata.
 3. Prin efectuarea platii integrale, clientul isi exprima obligatia de a respecta, atat Regulamentul de inchiriere si utilizare a casutelor, cat si Regulamentul General de acces in incinta Edenland Park.
 4. Orele de check-in si check-out: ora 15:00 si respectiv ora 11:00
 5. Fumatul este strict interzis in interiorul casutelor, conform Legii nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002. Nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu penalitate civila de 500 ron.
 6. Este interzis accesul cu animale de companie, artificii, confetti, baloane cu heliu si substante interzise consumului in interiorul casutelor. Nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu penalitate civila de 200 ron.
 7. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult si supravegheati de acesta pe toata durata vizitei;
 8. Serviciile de food, grill & drinks sunt disponibile conform programului de functionare a parcului.
 9. Reprogramarea rezervarii:

In cazul in care clientul doreste reprogramarea rezervarii, solicitarea trebuie comunicata cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua sosirii, in limita disponibilitatii si doar pe parcursul anului in curs, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura. In caz contrar, sumele achitate nu vor fi returnate

 1. Anularea rezervarii:
 • Daca rezervarea este anulata cu minimum 7 zile calendaristice inainte de data sosirii, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, suma achitata va fi restituita integral.
 • Daca rezervarea este anulata cu incalcarea termenului anterior mentionat, dar nu mai putin de 2 zile lucratoare, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail de unde a fost primita factura, 50% din contravalorea sumei va fi restituita.
 1. In cazul in care ulterior check-in-ului, din motive personale, clientul este nevoit sa renunte la restul timpului specificat in confirmarea rezervarii, suma achitata cu titlu de pret al inchirierii nu se mai restituie, indiferent de timpul petrecut in casuta.
 2. In cazul in care la check-out se constata deteriorarea sau distrugerea anumitor bunuri, clientul va achita contravaloarea acestora conform inventarului afisat in fiecare casuta,

Orice reclamatie care nu se incadreaza in prevederile Regulamentelor Edenland Park, mai sus mentionate, nu va fi luata in considerare si nu poate produce efecte juridice.