Petrece Romaneste la restaurantul La Muma Padurii – 1 decembrie 2017

Esti gata sa celebram Romania intr-un cadru romanesc?

Daca da, te asteptam, pe 1 Decembrie 2017, incepand cu ora 13:00, la restaurantul „La Muma Padurii” din inima parcului de aventura Edenland, pentru a lua parte la cel mai romanesc eveniment.

Te vom intampina, precum este obiceiul romanesc, cu bucate traditionale la ceaun si palinca. Totodata, vom face prima zi de iarna mai calduroasa cu focuri de tabara si vin fiert.

Si pentru ca, chiar vrem sa petreci, trupa Old Spirits Reunion & Alexa va da tonul si va intretine atmosfera cu spectacol LIVE.

Va asteptam, asadar, cu chef romanesc, de ziua romanilor, sa ne veselim romaneste!

Participarea nu necesita rezervare prealabila, se achita doar intrarea in parc (10 lei per adult si 5 lei per copil cu varsta de peste 3 ani). Pentru a afla mai multe detalii ne puteti contacta la telefon (+4) 0733 365 263 / 0733 365 262 sau pe adresa de e-mail [email protected].


Pentru a afla mai multe despre trupa Old Spirits Reunion, va impatasim, ma jos, cateva detalii despre membrii trupei.

Old Spirits Reunion & Alexa, adica Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas), Raubel Torres Gonzalez (percutie) si Alexa Istrate (voce) vin La Muma Padurii cu piese cantate candva in cele mai cu staif localuri bucurestene de Maria Tanase, Ileana Sararoiu, Gabi Lunca sau Gica Petrescu, reinterpretate pe ritmuri de blues, bossanova, tango, swing si jazz manouche.

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Camera Radio, cu colaborari numeroase cu artisti importanti (cea mai recenta cu Grigore Lese) trece cu mare usurinta de la un gen muzical la altul, facandu-i o imensa placere sa faca asta cu talent si umor si in proiectul sau Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Romane din Bucuresti si al Orchestrei de Camera Radio, face parte si din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest si vine in acest proiect cu un simt al folclorului nascut si crescut mai ales in Banatul Sarbesc.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte in Europa si in tara, alaturi de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii, nu trebuie decat sa spunem ca este originar din Havana, Cuba, ca sa va dati seama cam cum va fi partea de percutie.

Ioana a inceput sa cante tangou argentinian cu multi ani in urma, fiind invitata sa cante apoi la festivaluri de gen din tara si nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americana, fondand proiectul Habanegra si a continuat pe aceeasi linie a muzicii traditionale cu muzica romaneasca si balcanica. De formatie actrita, ea face in asa fel incat povestea fiecarei melodii devine a ei si o traieste alaturi de public.

Alexa este membra a trupei Cats on the roof, trupa cu un stil eclectic, care adopta si jazz si blues si pop rock, dar si country si rock”n”roll ca stiluri, cu piese proprii insa si coveruri abordate in stil personal, trupa castigatoare a trofeului Acustic Live de la Reghin, in 2015, si preumblata prin diferite formule si pe diferite scene din tara, radio si tv. Si ea actrita, Alexa aduce textul melodiilor direct in sufletele publicului, reusind sa transmita ”starea textului” cu usurinta.

Cele doua prietene, care iata, sunt ambele actrite si cei trei muzicieni, suna de poveste, spunem noi, ca locatia in care va invitam de ziua romanilor.