In Parcul Edenland va puteti intalni sambata, 26 august 2017, de la ora 12.30, cu o noua atractie : musicalul Dl. Goe si ai lui, o productie prezentata de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului Muzical „Stela Popescu”.

Dl. Goe si ai lui este un spectacol in care cap de afis este chiar Stela Popescu, in rolul Mam Mare, iar din distributie mai fac parte Domnul Goe: Raluca Straia, Mamitica: Andreea Blidariu, Tanti Mita: Ramona Olteanu, Conductorul : Silviu Mihaila, Autorul : Stefan Popov, Copilul balbait : Stefan Fieraru, Alti calatori : Adrian Dima, Florian Bala, alaturi de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul si regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Stefan Soare.

Spectacolul este o talmacire contemporana, vie si palpitanta, a schitelor lui Caragiale, o productie care imbina comicul de situatie cu neprevazutul, o derulare filmica sub inspirata bagheta regizorala a lui Dan Tudor. Goe, Mamita, Mam Mare, calatorii ciudati – toti asteapta publicul in trenul buclucas, in toate garile uitate de Dumnezeu, in care orice se poate intampla!

Este prima data cind Teatrul “Stela Popescu” apare intr-un astfel de cadru, Edenland Park fiind cunoscut ca o destinatie ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii. Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park ofera o varietate larga de activitati in aer liber, atat pentru adulti, cat si pentru copii de toate varstele, iar acum gazduieste si atractivul spectacol al Teatrului “Stela Popescu”. Aflat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, Balotesti, Edenland Park a creat programe de activitati pentru toate gusturile, carora li se adauga acum si spectacolul Teatrului “Stela Popescu”.

Parteneri media  – Bucuresti FM si Radio Romania Cultural.