In cuvintele lui William Shakespeare, in “cea mai vrajitoreasca” noaptea din an ne-am gatit in straie specifice si v-am pregatit cel mai mare eveniment organizat la Edenland Park, alaturi de Alpha Bank.

Cu traditie din vechile timpuri celtice, sarbatoarea Halloween a devenit, in timp, pentru numeroase culturi, cel mai popular prilej de a face glume “sperioase”, costumati in diverse moduri.

Desi originea sarbatorii implica contactul cu spiritele din cealalta lume, noi promitem sa oferim distractie inofensiva. Vom imbuna spiritele rele nu doar cu bomboane, precum faceau celtii ci si cu momente inedite.

Noi am fost in viitor si….Te-am vazut de Halloween la Edenland Park, pierdut intr-un decor de poveste special creat pentru acest eveniment, facandu-ti loc printre balotii de paie, panza de paianjen si dovlecii curiosi. Am vazut cum ai ajuns mai linistit pe alee, indreptandu-te catre lumina focului de toamna, teleghidat parca de mirosul ceaunelor si al gratarelor, bucuros sa te alaturi maestrilor bucatariei Masters of Flames. Am observat cum savurai bucatele si cum ochii iti luminau incantati de spectacolul oferit de cai, prin parada, turnir si djighit. Si da, stim ca ai petrecut o noapte de teroare si extaz, culminand cu un show entuziasmant prin concertul artistilor – Monica si Alex Anghel, Hara, Nicoleta Nuca, Sanda Ladosi, What’s UP si Feli! Asa ca hai…let’s make this happen for you! Te asteptam pe 28.10.2017 incepand cu ora 16:30 la Edenland Park!

V-am pregatit, asadar, un eveniment pana in miez de noapte, adecvat tuturor varstelor. Iata cu ce vom celebra HallowEDEN:

In noaptea de mijloc de toamna 28.10.2017

Deschiderea portilor catre lumea spiritelor – ora 16:30

Concert vrajitoresc cu cei mai in voga artisti din Romania: What’s UP, Nicoleta Nuca, Feli, alaturi de Hara, Monica & Alex Anghel si Sanda Ladosi 

Turnir curajos si Parada cailor

MiniArtShow de catre Ioana Ghinghina incluzand:

  • parada personajelor costumate
  • atelier de sculptat dovleci
  • atelier de facepainting
  • amintiri la photocorner

Spectacol hipnotizant cu foc, Hypnosis FireShow

Dans cu trupa de copii Rall’s, pentru calmarea spiritelor

Nu te speria si nu fugi…e doar Halloween!

Accesul la eveniment se face in baza biletului achizitionat de AICI. Costul unui bilet este de 40 lei. Numarul de bilete este limitat.

Clientii Alpha Bank pot folosi 3000 puncte Alpha Shop Pentru achizitionarea unui bilet de acces. Mai multe detalii pe alphashop.ro

In ziua evenimentului HallowEDEN, pe 28.10.2017, activitatile parcului vor fi disponibile doar pana la ora 14:00. Dupa aceasta ora, parcul va fi dedicat exclusiv evenimentului, iar accesul se va permite incepand cu ora 16:30, doar in baza biletului achizitionat.

Add Your Comment

9 − 1 =