Iarna ne bate la usa si gandul la relaxare si vacanta este din ce in ce mai des contemplat. Parca ne grabim sa ne imaginam cat de bine ne-ar fi cu o cana de vin fiert sau ciocolata si scortisoara in mana, la caldura unui semineu. Din fericire, Romania este bogata in peisaje prielnice pentru a ne transforma dorintele de vacanta in realitate. Mai mult, pentru cei din capitala, escapada in natura, ideala pentru weekend, este mai aproape decat ne-am imagina. Pana la urma, ce este mai relaxant in zilele friguroase decat caldura unui pat confortabil, mireasma frunzelor aramii de sfarsit de toamna si gandul ca este weekend?

Multi dintre noi consideram ca sambata si duminica sunt zilele in care ar trebui sa facem ce nu am apucat in timpul saptamanii: ordine in camara, sa citim cartile incepute cu mult timp in urma, sa ajungem la zi cu povestile prietenilor, sa ne odihnim, sa gatim etc. Acest tumult de “dorinte” se poate transforma intr-o rutina impovaratoare astfel ca o aventura in natura este de preferat.

Edenland Park are 5 motive pentru care astfel de planuri de weekend, devenite aproape ca un “trebuie” similar zilelor lucratoare, merita dejucate. Aceste 5 motive sunt parti din cate o poveste nemuritoare si ofera experiente inedite atat pe timp de zi cat si peste noapte: casutele in copaci.

Fiecare din ele, cu nume si personalitate speciale, reprezinta un refugiu calduros si cautat cu ardoare, incurajandu-te parca sa te transformi in personajul de poveste preferat, ajuns ostenit la popasul magic, dupa ce ai strabatut cararile intortocheate ale padurii fermecate.

Casutele Melcu’, Ariciu’, Closca cu Pui, Casuta din povesti si seamata Soimu’ se afla la doar 20 de minute de Bucuresti, in Balotesti si te invita sa-ti creezi amintiri de final de saptamana diferite, sa-ti scrii povestea magica proprie, in inima padurii.

Dotate cu toate utilitatile si facilitatile necesare confortului, pregatite pentru a fi animate de rasete, muzica vesela, jocuri si discutii captivante pana in miez de noapte, casutele in copaci din Edenland Park sunt adecvate atat cuplurilor cat si familiilor cu copii, prilejuind ocazii dese pentru a te bucura de o cana cu vin fiert sau cafea aromata, in liniste, pe prispa.

Construite cu suflet, rabdare si respectand mediul inconjurator, casutele in copaci devin, cu timpul, alaturi de copacii cu care s-au “imprietenit”, strajeri ai timpului si martori ai unora dintre cele mai diverse amintiri create, de la cereri in casatorie pana la sarbatorirea primului Craciun al copiilor.

Weekend-urile petrecute in casutele din copaci sunt experiente aparte din care trebuie sa “degustam”, fie ca vrem sa ne bucuram de culorile sfarsitului de toamna, ori sa le colindam in preajma sarbatorilor. Pentru cei curiosi, atasam mai jos cateva imagini reprezentative. Va invitam, de asemenea, sa explorati website-ul www.edenland.ro  sau chiar sa vizitati, personal, si parcul.