La 8 ani de la lansare, programul Mastercard Premium & Business vine cu o gama de beneficii si mai ampla decat in editiile precedente. Semne ca ofertele din editiile anterioare si-au gasit fani printre clientii Mastercard. 

Programul include 165 de parteneri si oferte in peste 450 de locatii participante, din categoriile Fashion, Calatorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Deco, Business si Dezvoltare Personala. In fiecare dintre aceste locatii, pentru orice plata cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business, Mastercard a pregatit surprize unice si oferte preferentiale, de la organizarea vacantei perfecte si pana la surprinderea celor dragi cu cele mai inspirate cadouri.

Campania are loc în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018.

Printre partenerii din anul 8 i-am vazut pe cei de la Edenland Park. Great!

Fac parte din generatia celor pentru care cataratul in copaci, mancatul cireselor direct de la sursa si exploratul naturii salbatice erau o normalitate. Plictisita de amintirile mele despre cum alegeam copacii in care sa exersam chiuitul lui Tarzan sau de cum puneam in practica amintirile lui Nica, domnisoara Veselie, aka fiica-mea, a decis ca-i momentul sa-mi arate cat de experimentata este, si ea, in calitate de exponent al generatiei 3D.

Lupta dintre generatii am decis sa o purtam in deplina siguranta, asa ca am ales Edenland-ul ca teritoriu de lupta. Distanta fata de zona urbana si aglomerata a Bucurestiului fiind una extrem de atractiva (cca 20 kilometri), poate face din Edenland Park o destinatie pentru oricine este dornic de aventura in aer liber sau doar relaxare.

Aflat in mijlocul padurii, Edenland ofera vizitatorilor mari si mici peste 12 activitati. Traseele prin copaci, evident, fac deliciul celor mici, alaturi de tirul cu arcul, ferma animalelor si deja celebrele casute in copaci, in care te poti caza cu familia peste noapte.

Am nimerit intr-un weekend pe la orele 10:30, iar prima impresie a fost ca am gresit ziua. Parcarea era mai mult decat plina. Dar, odata intrat, suprafata Edenland-ului fiind atat de mare, lumea parea chiar rasfirata. Deci panica degeaba.

CITESTE AICI TOT ARTICOLUL