Eveniment realizat in parteneriat cu Edenland Park si sustinut de Bastianela Bente – Trainer si Coach Certificat 3Q.

Seminar : Ora de autocunoastere

Data: 27 oct 2018 – 2 sesiuni (de la orele 13.00 si de la orele 15.00)

(Noi ne dorim sa fie soare 😊,  dar seminarul se va tine chiar daca ploua. Sunetul ploii este un foarte bun relaxant, potrivit pentru ora de autocunoastere.)

Durata: 1 ora

Locatia: pavilionul special (din aleea principala in dreapta, langa locul de joaca)

Numar maxim de persoane: 18

Cost participare: 45 lei

De ce Eden Life – Ora de autocunoastere

Uneori, in viata noastra, fie in calitate de parinte, bunic, sau antreprenor, CEO, ori pictor, gospodina etc., ne regasim, poate doar pentru cateva secunde, in momente de profunda cautare interioara. O numim in multe feluri – introspectie, dorinta de implinire, cautare de sine etc.- iar sentimentul pe care-l traim atunci este real, profund si inexprimabil. Majoritatea ne dorim sa stim CE ne poate implini cu adevarat si mai putini suntem cei care ne preocupam sa descoperim CUM sa gasim acea implinire – ea insemnand: o realizare profesionala care sa ne implineasca sufletul, o victorie personala in fata unor frici, o relatie mai buna cu fiinta iubita, cu parintii sau cu copiii etc.

Pentru a cunoaste sensul vietii, diversele civilizatii si traditii spirituale au dezvoltat, de-a lungul timpului, metode pentru a-l descoperi. Insa cele mai multe dintre ele se adreseaza celor putini – celor care sunt dispusi sa isi dedice multi ani sau intreaga viata acestei cautari interioare. De curand, insa, stiinta a descoperit, un nou tip de cale, cu mult mai rapida si la fel de eficace, ce poate cu usurinta sa fie folosita de omul modern in viata sa „ocupata”, cu rezultate imediate. Prin accesarea inteligentei sale superioare, omul isi poate descoperi sensul vietii, isi poate gasi linistea si echilibrul interior, increderea in sine, puterea interioara innascuta.

In cadrul feeric de la Edenland, sufletul omului se deschide, pentru a se conecta cu natura. O astfel de deschidere este foarte potrivita pentru a incepe sa facem primul pas catre noi insine, ca sa ne regasim mai profund. Prin aceste seminarii ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor profunde ale sufletului omului, prin crearea unei culturi de autocunoastere care sa il ghideze si sa il sustina in regasirea de sine, in gasirea sensului vietii sale, a  implinirii personale, a bucuriei de a trai viata.

Iti propunem Ora de autocunoastere pentru a experimenta cum poti face primii pasi catre tine insuti, ca sa poti fi cine esti cu adevarat, in nobletea, simplitatea si frumusetea sufletului tau, in toate ariile vietii tale.

Dezvoltandu-ne aceasta inteligenta superioara, ne modificam astfel modul in care traim, si conventiile in baza carora functionam de obicei se transforma gradat. Devenim astfel tot mai constienti de noi insine si de de potentialul nostru unic innascut. Si astfel incepem sa simtim ca traim.

Ce este Inteligenta Spirituala?

Este instanta superioara a inteligentei umane (singura care se gaseste numai la om) ce aduce impreuna si coordoneeaza toate celelalte inteligente pe care le avem. Este inteligenta fericirii ce ne da acces la nobletea sufletului nostru si cu ajutorul careia incepem sa experimentam (dupa ce o trezim) spontan, de la sine, calitatile noastre profunde innascute: liniste, echilibru interior, iubire, compasiune, bunatate, intuitie, integritate, creativitate, bucurie, intelepciune.

Trezirea inteligentei spirituale creeaza in fiinta noastra experienta optimala sau starea de flux (cum a numit-o psihologul Mihaly Cszentemihaly), adica starea de coerenta intre corp, minte si inima, ce se aliniaza atunci simultan cu spiritul – stare ce ne permite sa fim cea mai buna versiune a noastra, in orice situatie ne-am afla. Socrate a numit aceasta, starea de excelenta umana.

Dimensiunea aceasta profunda a noastra, la care ne conectam cu ajutorul inteligentei spirituale este ceea ce cautam cu totii (constient sau inconstient) pentru a ne simti completi – si anume, propria noastra profunzime. „In toate cautarile sale, omul se cauta in realitate pe el insusi”.

Cindy Wigglesworth (promotor international al inteligentei spirituale) defineste inteligenta spirituala ca fiind „abilitatea de a actiona cu intelepciune si compasiune, in timp ce mentinem o stare de pace interioara si exterioara, independent de circumstante.”

La seminarul Ora de autocunoastere vom face primii pasi in cunoasterea acestei inteligente superioare a noastre.

Din cuprins:

  • Creierul, inteligentele lui si potentialul uman
  • Cum putem sa ne imbunatatim in mod constient starile pe care le traim zi de zi/viata
  • SQ – spiritualitatea naturala a omului, ca sursa a puterii si implinirii personale
  • Constienta de sine si efectele ei in viata noastra
  • Unicitatea omului si rolul ei in familia umanitatii
  • Cu SQ si fara SQ
  • Experiente si jocuri interactive de autocunoastere

Trainer:

Bastianela Bente – Speaker, Trainer si Coach Certificat 3Q. Fondatoare a Institutului UNIFIQ pentru Cunoasterea de Sine, Bastianela sustine programe 3Q atat pentru publicul larg, cat si pentru mediul corporate. In calitate de ambasador al acestei inteligente superioare a omului a participat la mai multe interviuri TV pentru a o aduce in atentia oamenilor.

Munca ei in calitate de trainer in inteligenta spirituala se bazeaza pe 20 de ani de studiu si experienta directa in dezvoltarea integrala a omului. „Este bucuria sufletului meu sa impartasesc stiinta si practica inteligentei spirituale, pentru ca SQ este remediul pentru orice fel de suferinte nenecesare si cel mai puternic mijloc pentru gasirea implinirii in toate aspectele vietii noastre, ce izvoraste din regasirea de sine.”

Ce spun altii despre noi:

Gabriela MOCANU – practicant de arte martiale

Avand in vedere ca am practicat peste 10 ani Reiki, am fost la cursuri si am citit foarte mult despre NLP si nu numai, am facut un curs intensiv de MerKaBa, sute de carti citite etc.,
trebuie sa recunosc, cu toata practica facuta pe mine, am fost foarte placut surprinsa de aceasta abordare inedita si foarte eficienta. Metoda 3Q este comoda, logica si intima, naturala. Nu am nevoie de alte meditatii, mantre, etc.  Aceasta metoda 3Q, trebuie predata in scoli sau de catre parinti copiilor lor. Luca (fiul meu de 14 ani) practica metoda seara de seara. Mi-a spus ca nu il mai afecteaza atat de mult parerea altora despre el si ca ar trebui sa stie mai multi tineri despre inteligenta spirituala (SQ).

Cristina TURNAGIU DRAGNA– Secretar General al Asociatiei Romane pentru Protocol

Sunt foarte incantata ca, lasandu-ma ghidata de curiozitate, am participat la seminarul de Inteligenta Spirituala. Cu rabdare si empatie am fost condusa de Bastianela pe un drum de explorare care initial mi-a captat atentia, ulterior mi-a clarificat cateva dileme, mi-a starnit admiratia, am descifrat impreuna experiente pe care singura cu greu le-as fi patruns sensul si spre final mi-a deschis o poarta spre o noua etapa de dezvoltare. Consider participarea la acest curs un „cadou personal” care mi-a revelat lucruri pe care nu le stiam despre mine, pentru care raman profund recunoscatoare ghidului meu, Bastianela Bente.

Adrian Massey – CEO & founder C’go Drinks UK

Inainte nu aveam claritatea sa-mi dau seama ca aveam un alt scop in viata, ce era deasupra job-ului meu corporate. Lucram pentru cele mai mari companii alimentare si lansam produse noi sub brand-uri recunoscute international. Credeam ca asta imi va aduce o mare implinire, dar de fapt s-a petrecut exact opusul. Munceam din greu si aveam progrese remarcabile, dar imi lipsea sensul. Ma simteam deconectat de la mine insumi si de la orice altceva, ca si cum ceva esential lipsea din viata mea. Numai ca nu aveam nicio idee ce anume. Simteam ca am un potential imens in interiorul meu, dar nu stiam cum sa il manifest. Cand am aflat despre aceasta inteligenta si cum anume sa o accesez, totul a inceput sa capete sens si viata mea s-a transformat extraordinar. Mi-am infiintat propria companie si ma bucur din tot sufletul ca mi-am gasit vocatia de a contribui la bunastarea oamenilor in modul meu unic.

La finalul evenimentului, fiecare participant va primi un e-book special gratuit despre darurile inteligentei spirituale in viata omului si o mini-sedinta personala gratuita (de 10 minute) pentru cei care vor dori, (intrebari, discutii particulare).

Acest seminar este un eveniment promotional si este primul si ultimul din aceasta toamna! O ocazie unica, la care poti alege sa participi si tu, doar din curiozitate sau din tot sufletul.

Vino sambata, 27 octombrie, sa te bucuri de experienta unei

Ore de autocunoastere in frumosul Edeland!