Insiprate de imaginatia abundenta din copilarie, cand natura prezenta la orice colt oportunitatea de a trai o aventura unica, casutele in copaci sunt una dintre atractiile principale ale parcului de aventura Edenland, din Balotesti. In varietate de 4 tipuri, Ariciu’, Melcu’, Closca cu pui, Casuta din povesti, fiecare cu un set de caracteristici unice, casutele in copaci din Edenland Park sunt potrivite atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.

Localizate in inima padurii, construite la cativa metri de la sol, in jurul unui trunchi de copac, casutele in copaci ofera oportunitatea ideala de a retrai emotiile din copilarie, bucurandu-va de natura, departe de zgomotul si agitatia urbane.

Devenind din ce in ce mai populare inca din anii ’90, casutele in copaci nu mai sunt, in prezent, doar o atractie de agrement, exotica, ci o destinatie eficienta pentru reumplerea bateriilor, ce ocazioneaza crearea unor amintiri interesante.

 

Prin aspectul de poveste si confortul surprinzator, casutele in copaci au trasaturi magice, transportandu-va in aventurile create de Fratii Grimm, oferindu-va oportunitatea de a incepe ziua cu un neuitat “A fost odata ca niciodata…”si cu razele soarelui patrunzand printre frunzele copacilor, incantandu-va cu frumusetea simpla a naturii.

Cu beneficii si asupra sanatatii prin influentele pozitive ale copacilor din jur asupra fizicului si starii noastre mentale, casutele din Edenland Park reprezinta, totodata, o metoda eco-friendly de a petrece noptile de weekend ori concediu. Nefiind necesara taierea copacilor pentru a elibera zona, casutele in copaci ofera si prilejul de a fi un sustinator activ al constructiilor prietenoase cu natura.

Bineinteles, cum ar arata contul de Instagram sau Facebook fara pozele realizate in locuri indite, surprizand activitati de relaxare unice. Este adevarat ca odata cu cresterea popularitatii retelelor de socializare si casutele in copaci au parte de expunere ca niste staruri Hollywood-iene, astfel ca nu ratati, in orice anotimp, sa va savurati bautura preferata dimineata alaturi de “vedetele” Edenland Park.

Nu ezitati sa petreceti macar o noapte in linistea relaxanta a naturii, aer curat, inconjurati doar de fosentul frunzelor, in casulete din copaci din parcul de aventura Edenland. 3 dintre acestea sunt pozitionate la 2 m de sol, iar una pe sol, fiind astfel o experienta vizuala inedita. Acestea sunt complet functionale, dotate cu baie cu cabina de dus si incalzire in sezonul rece.

Edenland Park se aflat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, in Balotesti si ofera programe de activitati pentru toate preferintele. De la o plimbare cu bicicleta, pana la echitatie, trasee in copaci, tir cu arcul sau paintball, Edenland Park ofera o multitudine de activitati potrivite iesirilor in familie, team-building-urilor, suprizelor in cuplu, petrecerilor corporate sau aniversarilor zilei de nastere.

VEZI TARIFE SI REZERVA AICI