Toamna nu se lasa asteptata si vine cu repeziciune sa ne testeze si garderoba. Ne rasfoim sifonierele, scrutinam noile colectii din magazinele preferate si gasim intr-un fel sau altul tinutele perfecte pentru birou, iesirile pe seara sau pentru cafeaua de duminica.

Cum ramane insa cu plimbarile…in padure? Pe masura ce anul se sfarseste, peisajul se transforma reveland culori nostalgice dar pline de frumusete si carari racoroase, acoperite de un covor aramiu. Pentru astfel de plimbari, ce tinute ti-ai pregatit? Daca esti in pana de idei, iti propunem, mai jos, 5 tipuri de cizme potrivite pentru astfel de “drumetii”.

1.Cizmele de calarie/echitatie

Unele dintre cele mai confortabile cizme, potrivite din toamna pana primavara, cizmele de calarie/echitatie pot fi accesorizate atat cu o pereche de blugi cat si cu o rochie sau fusta. Gasindu-se in culori diverse, aceste cizme ocazioneaza in mod ideal plimbarile lungi si racoroase.

2.UGG-urile

5-tipuri-cizme-plimbare-toamna-edenland-park

In regula, recunoastem ca sunt supra popularizate, insa nimeni nu poate nega sentimentul de confort sporit si de caldura in suflet cand talpile sunt cuprinse de interiorul pufos al UGG-urilor.:)

UGG-urile sunt companionul perfect chiar si in cele mai racoaroase zile de toamna sau iarna.

3.Ghetele cu guler din lana, impletit

5-tipuri-cizme-plimbare-toamna-edenland-park

Speciale pentru tinutele casual, ghetele tip bocanci, cu guler din impletitura din lana si captusite cu blana, pot fi purtate atat la plimbarea in parc cat si pe cararile de toamna, mai anevoioase. Cu talpa cauciucata, evenimentele alunecoase nu sunt in program.

4.Cizmele din cauciuc cu captuseala din textil

5-tipuri-cizme-plimbare-toamna-edenland-park

Cizmele din cauciuc sunt o piesa vestimentara recent transformata in trend. Nu sunt dintrele cele mai usor de accesorizat insa, in functie de culoare si personalitatea purtatorului, pot fi o reprezentare a stilului ce complimenteaza. Si da, sunt ideale pentru plimbarile de toamna.

5.Cizmele peste genunchi, cu siret lung

5-tipuri-cizme-plimbare-toamna-edenland-park-4

In aparenta sunt o provocare pentru incaltare, insa cizmele peste genunchi, cu siret lung, sunt unele dintre cele mai fashion-iste cizme. In combinatie cu ciorapi inalti, in culori complementare, plimbarile pe cararile in culori de toamna se transforma astfel in mini-sedinte foto, ideale pentru cresterea numarului de admiratori pe Instagram.

Cumbina-le cum iti este pe plac si viziteaza-ne si toamna, pentru un respiro de la agitatia urbana. Ne gasesti in Balotesti, cu portile deschise de la 10:00 dimineata pana la apusul soarelui.