Restaurant “La Muma Padurii”

Pana acum locuia in codrii neatinsi de topor si necalcati de picior de om, in copaci batrani si-n scorburi. Acum, Muma Padurii e ascunsa in inima padurii Edenland si si-a deschis restaurant.

Legenda spune ca “La Muma Padurii” mirosul gratarului incins alunga grijile oamenilor si aduce buna dispozitie. Preparatele la gratar sunt specialitatea ei, asa ca mirosul de mici, peste, pui, porc sau carnaciori proaspat pregatiti va ademensc de la intrarea in parc.

Cuptorul cu lemne, rupt din povestile romanesti, are puteri magice. Rumeneste cele mai gustoase feluri de pizza si te ajuta sa iti recapeti puterile dupa ce ai parcurs invingator traseele din copaci.

Dar Muma Padurii e gospodina desavarsita. Gateste ciorbite gustoase, salate sanatoase si deserturi magice.

Restaurantul e deschis in fiecare zi. De luni pana vineri, gasiti meniu a la carte, iar sambata si duminica este self-service.

Date de contact

Mumei Padurii ii plac petrecerile si evenimentele private, asa ca daca vreti sa aveti parte de o experienta culinara cu aroma de aventura, va rugam sa o contactati cu minimum 2 zile inainte de eveniment la numarul de telefon: 0724 836 975 sau pe adresa de mail [email protected].

“La Muma Padurii” mancarea are gust!

Galerie foto si video