(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Regulament Loc de joaca

 1. La locul de joaca au acces copiii cu varsta intre 0 si 7 ani. Accesul este gratuit copiilor cu varsta de pana la 2 ani.
 2. Prin intrarea in spatiul denumit “Loc de joaca”, acceptati si va conformati acestui regulament si impuneti respectarea lui de catre copilul/copiii pe care il/ii insotiti.
 3. Utilizarea echipamentelor de catre insotitorii copiilor este interzisa, iar copiilor le este permis accesul doar sub supravegherea unui insotitor.
 4. Echipamentele vor fi utilizate doar in conformitate cu limitele de varsta, inaltime, numar de persoane si greutate inscriptionate pe fiecare dintre acestea. Permiteti accesul doar daca copilul pe care-l insotiti se incadreaza in limitele respective.
 5. Este interzisa intrarea adultilor in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, persoanelor cu afectiuni psihice sau cu comportament violent. De asemenea, nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante, iar fumatul este strict interzis.
 6. Este permisa intrarea in spatiul de joaca a copiilor care au nevoie de supraveghere speciala (dizabilitati fizice, afectiuni psihice, comportament exuberant, ADHD), doar cu persoanele care ii supravegheaza, acestea fiind direct responsabile de actiunile lor.
 7. Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
 8. Este interzisa folosirea echipamentelor in conditii climaterice nefavorabile: ploaie, vant puternic, ceata, gheata, ninsoare.
 9. Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta locului de joaca.
 10. Este interzisa stationarea in zona de siguranta a echipamentelor.
 11. Este interzisa bruscarea altor copii precum si aruncarea cu pietre, resturi menajere si metalice.
 12. Urcarea scarilor nu este permisa mai multor persoane simultan.
 13. La folosirea caruselului va rugam sa va asigurati ca toti copiii sunt asezati pe bancute si ca nu exista persoane intre brate si sub acesta.
 14. La folosirea figurinelor cu arc, va rugam sa incepeti balansarea doar dupa ce va asigurati ca picioarele sunt pozitionate corect si ca tineti ferm manerele.
 15. In zona toboganelor nu incercati sa urcati in sens invers sau in picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborare, cu picioarele inainte si in pozitia sezut.
 16. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar dupa coborare trebuie eliberata zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 17. La folosirea leaganelor este indicata pozitia sezand, va rugam sa nu sariti de pe acestea inainte de oprire.