Regulament Loc de joaca

 1. Prin intrarea în spațiul denumit “Loc de joacă”, acceptați și vă conformați acestui regulament și impuneți respectarea lui de către copilul/copiii pe care îl/îi însoțiți. Nerespectarea prezentului regulament de către copii și/sau însoțitorul/însoțitorii acestora exonerează Edenland Park de orice răspundere.
 2. Accesul in locul de joaca este taxat conform tarifului afisat. Aceasta taxa se aplica pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 9 ani. Copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de acces gratuit.
 3. Personalul Edenland Park de la casierie sau de la intarea in locul de joaca are dreptul sa solicite un act doveditor pentru confirmare varstei copilului.
 4. Accesul copilului este permis doar însoțit de un adult, maxim doi.
 5. Supraveghetorii Edenland Park au rolul de supervizare generală a locului de joacă, nu a fiecărui copil în parte.
 6. Este interzis accesul persoanelor care prezintă simptome de boli contagioase.
 7. Este interzis accesul cu animale de companie, exceptie fac cainii – ghizi pentru nevazatori.
 8. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante.
 9. Este interzisă intrarea adulților în stare de ebrietate, sub influența drogurilor, cu afecțiuni psihice sau cu comportament violent.
 10. Este interzis fumatul.
 11. Este interzisă bruscarea altor persoane, cearta, comportamentul violent, agresiv, obscen, precum și aruncarea cu pietre, resturi menajere și metalice.
 12. Este interzisă utilizarea echipamentelor de joacă de către însoțitorii copiilor.
 13. Însoțitorii copiilor răspund pentru orice prejudiciu creat de către ei sau minorii însoțiți de aceștia în incinta loculul de joacă.
 14. Echipamentele vor fi utilizate doar în conformitate cu limitele de vârstă și număr de persoane inscripționate pe fiecare dintre acestea.
 15. Pentru a beneficia cat mai multi copii de echipamente, in zilele aglomerate recomandam participantilor sa petreaca un timp limitat la fiecare joc.
 16. Urcarea scărilor nu este permisă mai multor copii simultan.
 17. La folosirea caruselului, vă rugăm să vă asigurați că toți copiii sunt așezați pe băncuțe și că nu există persoane între brațe și sub acesta.
 18. La folosirea figurinelor cu arc, vă rugăm să începeți balansarea doar după ce vă asigurați că picioarele copiilor sunt poziționate corect și că aceștia țin ferm mânerele.
 19. În zona toboganelor, este interzisă urcarea în sens invers sau în picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborâre, în poziția șezut și cu picioarele înainte.
 20. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar după coborâre trebuie eliberată zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 21. La folosirea leagănelor este obligatorie poziția șezând. Vă rugăm să vă asigurați că leagănul este oprit complet la coborâre.
 22. Este interzisă folosirea echipamentelor în condiții climaterice nefavorabile: ploaie, vânt puternic, ceață, gheață, ninsoare.
 23. Este interzisă supraaglomerarea echipamentelor de joacă, fapt ce ar putea cauza accidente.
 24. Este interzisă staționarea în zona de siguranță a echipamentelor de joacă.
 25. Este permis accesul copiilor care au nevoie de supraveghere specială (dizabilități fizice, afecțiuni psihice, comportament exuberant, ADHD), doar în prezenta însoțitorului legal, acesta fiind direct responsabil de acțiunile lor.

Este obligatorie citirea și respectarea regulilor menționate mai sus. Conținutul acestora este implementat strict pentru siguranța copilului dumneavoastră. Edenland Park își rezervă dreptul de a interzice accesul sau de a exclude din locul de joacă persoanele care nu respectă regulamentul.

Orice reclamație ulterioară cauzată de încălcarea regulilor Edenland Park mai sus menționate nu va fi luată în considerare și nu poate produce efecte juridice.