Regulament Loc de joaca

 1. In incinta locului de joaca este permis accesul copiilor cu varsta de pana la 9 ani. Copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de acces gratuit. Pentru copiii cu varsta intre 2 si 9 ani se achita taxa de acces.
 2. Prin intrarea in spatiul denumit “Loc de joaca”, acceptati si va conformati acestui regulament si impuneti respectarea lui de catre copilul/copiii pe care il/ii insotiti.
 3. Este permisa intrarea in spatiul de joaca a copiilor care au nevoie de supraveghere speciala (dizabilitati fizice, afectiuni psihice, comportament exuberant, ADHD), doar cu persoanele care ii supravegheaza, acestea fiind direct responsabile de actiunile lor.
 4. Utilizarea echipamentelor de catre insotitorii copiilor este interzisa, iar copiilor le este permis accesul doar sub supravegherea unui insotitor.
 5. Echipamentele vor fi utilizate doar in conformitate cu limitele de varsta, inaltime, numar de persoane si greutate inscriptionate pe fiecare dintre acestea. Permiteti accesul doar daca copilul pe care-l insotiti se incadreaza in limitele respective.
 6. Urcarea scarilor nu este permisa mai multor copii simultan.
 7. La folosirea caruselului, va rugam sa va asigurati ca toti copiii sunt asezati pe bancute si ca nu exista persoane intre brate si sub acesta.
 8. La folosirea figurinelor cu arc, va rugam sa incepeti balansarea doar dupa ce va asigurati ca picioarele copiilor sunt pozitionate corect si ca acestia tin ferm manerele.
 9. In zona toboganelor, este interzisa urcarea in sens invers sau in picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborare, cu picioarele inainte si in pozitia sezut.
 10. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar dupa coborare trebuie eliberata zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 11. La folosirea leaganelor este indicata pozitia sezand. Va rugam sa va asigurati ca leaganul este oprit complet la coborare.
 12. Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta locului de joaca.
 13. Este interzisa folosirea echipamentelor in conditii climaterice nefavorabile: ploaie, vant puternic, ceata, gheata, ninsoare.
 14. Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
 15. Este interzisa stationarea in zona de siguranta a echipamentelor de joaca.
 16. Este interzisa bruscarea altor copii, precum si aruncarea cu pietre, resturi menajere si metalice.
 17. Este interzisa intrarea adultilor in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, persoanelor cu afectiuni psihice sau cu comportament violent. De asemenea, nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante, iar fumatul este strict interzis in incinta locului de joaca.

Va rugam urmati instructiunile mentionate mai sus. Acestea sunt facute pentru siguranta copilului dumneavoastra.
Edenland Park isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulamentul.
Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor Edenland Park mai sus mentionate nu va fi luata in considerare si nu poate produce efecte juridice.