(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Petreceri personalizate

Va invitam sa organizati evenimentele importante din viata dumneavoastra alaturi de noi, in parcul de aventura Edenland!
Fie ca este ziua dumneavoastra de nastere, vreti sa celebrati un eveniment personal important sau va aniversati numele, Edenland Park va pune la dispozitie spatii in aer liber pentru a marca intr-un mod inedit aceste evenimente.
Prin decorul de poveste, intinderea spatiului si sprijinul unei echipe responsabile si creative, ne asiguram ca petreceti momente magice alaturi de noi.

Ce puteti face la Edenland:

  • acces la o gama variata de activitati;
  • sa petreceti timp in aer liber;
  • sa puteti servi mancare cu specific romanesc in restaurantul „La Muma Padurii”.

Echipa noastra va pune la dispozitie:

  • spatiu special amenajat pentru eveniment, oferindu-va posibilitatea sa il decorati personalizat (fara artificii si/sau confetti);
  • spatiu refrigerat pentru tort si sampanie;
  • un magazin unde puteti cumpara apa, bauturi racoritoare, snacks-uri, inghetata etc
  • toalete curate.

Rezervare: Pentru organizarea unui eveniment este necesara stabilirea unei date si rezervarea unui spatiu. Recomandam si o vizita prealabila pentru a discuta diverse amanunte legate de eveniment.

Politica organizare evenimente Edenland Park

Va informam ca politica noastra referitoare la organizarea evenimentelor private difera in functie de ziua aleasa (luni-vineri/weekend si sarbatori legale).

Astfel:

In cursul saptamanii putem rezerva echipamentele necesare activitatii de trasee in copaci si oferim discount-uri in functie de pachetul de activitati ales si numarul participantilor.
In perioada weekend-urilor si a zilelor de sarbatoare legala (chiar si cele din cursul saptamanii) nu pot fi rezervate echipamentele si nu se aplica discount-uri.