Informare inchiriere echipamente

EDENLAND PARK va aduce la cunostinta ca pentru anumite activitati (trasee in copaci, escalada, Eden Jump) este nevoie sa inchiriati un echipament special. Acest echipament are o valoare de 1200 de lei. Totodata, puteti inchiria o bicicleta pentru plimbari in incinta parcului (valoarea acesteia este de 1500 lei) sau o masa pentru ping-pong. Astfel, trebuie sa ne asiguram ca acestea vor fi returnate de fiecare client in aceeasi stare in care au fost preluate.

In acest sens, pentru identificarea persoanelor care inchiriaza echipamentele si garantarea returnarii acestora in starea in care au fost preluate, solutiile pe care noi le aplicam sunt urmatoarele:

  • depozitarea actului de identitate pe perioada inchirierii;
  • pastrarea copiei actului de identitate pe perioada inchirierii;
  • pastrarea in garantie a sumei reprezentand contravaloarea echipamentului pe perioada inchirierii.

Precizam ca datele cu caracter personal pe care ni le incredintati vor fi folosite doar in situatia in care deteriorati, distrugeti, pierdeti sau nu returnati echipamentele inchiriate, doar in raport cu autoritatile care au competenta in acest domeniu. In cazul in care echipamentele sunt returnate in starea initiala, va vor fi returnate documentele care cuprind datele personale asa cum le-ati predat sau vor fi distruse (copia CI).

Daca nu doriti sa ne incredintati datele personale puteti inchiria echipamentele achitand cu titlu de garantie contravaloarea echipamentului inchiriat, suma urmand a fi returnata ulterior predarii echipamentului in starea initiala de la momentul echiparii.