(+4) 0733 365 263 / 0733 365 262
info@edenland.ro

Ferma animalelor

Ferma-animalelorEdenland Park da startul la distractie, din nou, cu o noua atractie naturala – Ferma Animalelor! Unul dintre cele mai mari parcuri de aventura din Romania, Edenland Park, aflat in Balotesti, la doar 20 de km de Bucuresti, si-a propus sa fie si caminul protector al animalelor salvate. Asadar, am creat un spatiu special pentru acestea si l-am numit Ferma Animalelor!

La Ferma Animalelor veti vedea exemplare rare de camile albe cu doua cocoase ce asteapta sa fie privite si admirate. De asemenea, o veti regasi si pe ruda mai mica a camilei fara cocoasa – lama. E suficient sa ne vizitati in parcul de aventura pentru a mangaia prietenoasa si blanda lama care, alaturi de curioasa si isteata capra – unul dintre primele animale domesticite de om, imbogateste peisajul natural al rumegatoarelor parcului.

Aventura continua cu unul dintre cele mai plimbarete animale, renul, cunoscut drept animalul care poate parcurge cea mai mare distanta fata de orice animal terestru. Familia gazdelor Edenland este intregita de caprioare si una dintre cele mai mandre pasari – paunul.

Aventureaza-te la Edenland Park si asigura-te ca nu ratezi Ferma Animalelor!

Pentru a vizita Ferma animalelor nu este nevoie de programare.

Date contact

Edenland Park – Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, Ilfov

Telefon: (+4) 0733 365 263/ 0733 365 262
Email: info@edenland.ro

Va rugam sa ne contactati telefonic in intervalul orar:
09:00 – 18:00 (luni – vineri) / 10:00 – 19:00 (sambata – duminica).